POTRESNA PRIČA

JEZIVA SUDBINA DEČJE ZVEZDE 80-IH KOJA JE ZARAĐIVALA 100.000 DOLARA GODIŠNJE: Presudio joj otac, imala je samo 10 godina

Malo koja priča je tako tužna kao ona u kojoj je život prerano izgubila malena Džudit Barsi

Vip priča
Autor:
JEZIVA SUDBINA DEČJE ZVEZDE 80-IH KOJA JE ZARAĐIVALA 100.000 DOLARA GODIŠNJE: Presudio joj otac, imala je samo 10 godina
Foto: PrintscreenJutjub/ Suaviterinmodo

Džudit Barsi bila je velika dečja zvezda osamdesetih, nestvarna devojčica kojoj su se vrata Holivuda otvorila već u šestoj godini.

Roditelji su joj inače bili imigranti, poreklom iz Mađarske, koji su se upoznali u Los Anđelesu gde su oboje radili. Talentovana devojčica je rođena u Njujorku.

Barsi se pojavila u nekoliko reklama i nije prošlo dugo do prvih uloga u filmovima i serijama. Sa pet godina dobila je prvu ulogu u mini seriji "Fatal Vision" u kojem je glumila Kimberli Mekdonlad.

Glumila je u serijalu "Ajkula", pozajmila glas likovima u crtaćima i do svog četvrtog razreda osnovne škole, zarađivala je oko 100.000 dolara godišnje.

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u Los Anđelesu, ali iza kulisa srećne porodice krila se mračna slika.

Roditelji malene devojčice su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast, pa su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Kako je Džiditina karijera napredovala, njen otac Džozef alkoholičar tonuo je sve dublje.

Pretio je da će ubiti i sebe i svoju porodicu. Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a supruga ga je u jednom trenutku prijavila zbog nasilja u porodici.

Pretnje nisu prestajale i Džozef je u nekoliko navrata govorio da će zapaliti kuću. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

Hormoni i nasilni otac koji je fizički i psihički maltretirao majku i ćerku doveli su do ozbiljnih psihičkih problema kod Džudit koja se samokažnjavala i povređila svoju kućnu mačku.

Majka talentovane Džudit odvela ju je dečjem psihologu zbog stresa s kojim se suočavala, a lokalni centar za socijalnu pomoć ocenio je da nema razloga za brigu.

Džudit se s majkom preselila u stan, a samo nekoliko nedelja kasnije tamo je stigla policija.

U julu 1988. godine policija je izvestila kako su troje ljudi pronašli mrtve u jednom stanu.

Ispostavilo se da se radi o dečijoj zvezdi, njenoj majci i ocu.

Nakon što je ubio ćerku i suprugu, presudio je i sebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs