iskrena

ANĐELKA PRPIĆ NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU: Ne odričem se svoje prošlosti, ne postoji teret koga treba da se oslobodim!

Popularna glumica koju gledamo u filmu "Jedini izlaz" i seriji "Radio Mileva" progovorila kaže da je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom

Celebrities
Autor:
ANĐELKA PRPIĆ NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU: Ne odričem se svoje prošlosti, ne postoji teret koga treba da se oslobodim!
Foto: ATA Images

Popularna glumica Anđelka Prpić (36) prošle godine okončala je devetogodišnji brak sa suprugom Darijom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu, a sada je otkrila kako posmatra razvod i koliko su promene uticale na njen svakodnevni život.

"Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima", iskrena je glumica i dodala:

"Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", zaključila je Anđelka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs