SVI PRIČAJU O OVOME

SUMNJA U NJIHOVE ISPOVESTI: Marijana Mićić razbesnela mnoge izjavom o Danijeli i Mileni! (VIDEO)

Voditeljka je šokirala mnoge ovim rečima, ali i dodala da osuđuje svaki vid nasilja

Vip priča
13:23h Autor:
SUMNJA U NJIHOVE ISPOVESTI: Marijana Mićić razbesnela mnoge izjavom o Danijeli i Mileni! (VIDEO)
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Marijana Mićić iznela je šokantne stavove o silovanju.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić pitao je koleginicu da iskomentariše nekoliko skorašnjih prijava seksualnog nasilja u svetu glume.

- Pitale su me danas tvoje kolege da li sam imala slično iskustvo, ja sam rekla: ‘Da li ti ja ličim na nekog ko je mogao da bude zlostavljan na bilo koji način? - rekla je ona, a onda iznela sumnju kada je reč o optužbama naših glumica na račun pojedinih muškaraca iz sveta glume za zlostavljanje.

- Mi ne znamo šta se desilo. Ja osuđujem svaki vid nasilja, verbalno, fizičko, kako god, ali ne treba da osuđujemo. Ipak su ti ljudi, bii krivi ili ne, etiketirani, obeleženi. Ako neka devojka izađe i kaže ja neću reći ona laže, nečega ima, a granicu ne znamo. Ne znaš da li je stvarno, ne znaš da li je zarad uloge, da li glume - rekla je ona.

"Silovanje kao silovanje valjda znamo šta je", nadovezao se Ognjen.

"Ja nisam čula da je ijedna devojka rekla: Da, on je mene prebio, vezao i silovao", rekla je Marijana, pa dodala: "Svakako i da je rekla ‘ne’ i to je nasilje."

Nešto kasnije Marijana je rekla i da žrtve silovanja treba to da kažu odmah.

Odmah nakon ovih njenih reči podigla se velika prašina, a mnogi su ostali zatečeni njenim rečima. Nakon objavljivanja ovog videa, usledili su negativni komentari, mada je bilo i onih koji su pokušali da je opravdaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs