GLUMICA OTKRILA SVOJU ŽIVOTNU FILOZOFIJU

NE POPUŠTAJTE SVOJIM SLABOSTIMA: Recept Mirjane Karanović za zdrav, dug i ispunjen život!(FOTO)

Poznata srpska glumica je s vremenom naučila kako da održava telo i um u punoj snazi i kako da ne popusti pred svojim slabostima

Lepi & Zdravi
Autor:
NE POPUŠTAJTE SVOJIM SLABOSTIMA: Recept Mirjane Karanović za zdrav, dug i ispunjen život!(FOTO)
Foto: ATA Images

Jedna od najvoljenijih srpskih glumica, dobitnica Dobričinog prstena i od nedavno članica Beogradskog dramskog pozorišta, Mirjana Karanović otkriva da je još pre dve decenije shvatila da samo od nje zavisi koliko će trajati, posebno na sceni. Dramska umetnica prati svoje zdravlje, osluškuje telo i s godinama je naučila da prepozna šta je to dobro za nju, a šta nije.

- Nisam više mlada da bi mi život bio nepoznat. Znam sebe, ko sam, šta je dobro za mene. Učila sam to godinama, polako uspostavljala svoj sistem u kojem mi je udobno, ali ne previše. Važno je da se ne opustimo previše u svojoj udobnosti, istakla je glumica u intervjuu za Gloriju.

Moramo imati neke ciljeve, zadatke, neprijatnosti koje treba da rešimo, tvrdi Mirjana.

- Moramo napregnuti mišiće. Vežbanje nije lako. Traži određenu snagu volje, da se fokusirate na ono što je bitno, a ne na to koliko se zadišete i onda pomislite kako biste najradije da sednete i da se više ne bavite time. Kao i kada prolazite pored pekare, najradije biste progutali sve što je unutra jer to tako lepo miriše. Ali, onda to ipak ne uradite. Prođete pored pekare, odete kući i pojedete jabuku.

Glumica veruje da je borba za zdravlje borba za sopstvenu ličnost, integritet, za to da budete osoba kakva želite da budete, da budete osoba koja vam se dopada.

- Želim da se dopadam sama sebi, želim da budem zadovoljna sobom. Zato ne popuštam previše svojim slabostima. Dozvoljavam im da imaju mali prostor u mom životu, ali ne preveliki.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs