DA LI BISTE GA PREPOZANLI?

NEKAD JE BIO NA LISTI NAJPOŽELJNIJIH FRAJERA I VODIO KULTNU EMISIJU: Ovako danas izgleda Stanko i evo čime se bavi!FOTO

Stanko Škugor, nekadašnji voditelj i maneken, danas doktor nauka...

Celebrities
17:38h Autor:
Foto: Facebook/Stanko Škugor

Pre dve i po decenije bilo je dovoljno da se u emisiji „City“ pojavite samo na nekoliko sekundi, dok kamera slučajno „hvata“ goste na nekoj promociji, pa da vas komšije i poznanici tretiraju kao poznatu ličnost. Možete onda da zamislite kakav su tada status imali voditelji „Cityja“ Boško Jakovljević, Stanko Škugor, Aleksandra Jeftanović, Biljana Obradović i Marija Tarlać. Uz to, Boško i Stanko bili su uspešni manekeni koje smo gledali ne samo na revijama već i u brojnim reklamnim kampanjama.

 

Sredinom 1998. godine „City“ je svakodnevno imao blizu milion gledalaca, nikad ispod sedamsto hiljada. Tolika gledanost bila je rezultat činjenice da su Boško, Stanko, Aleksandra, Biljana i Marija uspevali da u 15 minuta, koliko je emisija trajala, „spakuju“ sve gradske novosti i da publiku odvedu na sve promocije i premijere. Devojke su kopirale stil voditeljki, a Boška i Stanka obavezno su stavljale na liste „naj frajera“.

Stanko Škugor
foto: Facebook/StankoŠkugor

Te 1998. godine Stanko Škugor je sa osmehom pričao da je istraživanje gledanosti pokazalo da, za razliku od Boška, koji je omiljen kod „ženske dece“ koja ima od 30 do 39 godina, na njega najviše pažnje obraćaju devojke od 20 do 29 godina. Tog trenutka izgledalo je da će, ako ne zajedno, ali kao uspešni televizijski voditelji raditi i narednih dvadeset-trideset godina. Procene su se, međutim, pokazale polovično tačnim. Uprkos popularnosti, obrazovanju i izgledu „kao stvorenom za ekran“ Stanko je shvatio da njegova poslovna sreća, dugoročno gledano, nije pred kamerama.

Stanko Škugor
foto: Facebook/Stanko Škugor

Sa diplomom Poljoprivrednog fakuteta krenuo je u Norvešku, gde je završio „Univeristy of Life Sciences“, a kasnije je i doktorirao. Mada mu je već skoro dve decenije nauka bliža od javnog života, mnogi, kada pogledaju njegove fotografije, pomisle – šteta što je odustao od voditeljskog posla, jer i dalje izgleda odlično. On, očigledno, nikada nije poželeo da se i na trenutak vrati u medije. Kada dolazi u Beograd, ne svraća na mesta na kojima će biti fotografisan, a sudeći po profilima na društvenim mrežama slobodno vreme najčešće provodi u prirodi.

Stanko Škugor
foto: Facebook/Stanko Škugor

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...