ona se ne predaje!

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA TAJNU SVOJE VITKE LINIJE: Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane!

Poznata televizjska voditeljka Ruška Jakić, koja i u osmoj deceniji ima vitku liniju, kaže da uopšte ne vodi računa o kalorijama i da uvek jede samo ono što joj u tom trenutku prija.

Lepi & Zdravi
10:36h Autor:
Ruška Jakić, Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Ruška je za naš portal otkrila da nikada u životu nije imala problem sa viškom kilograma.

 

- Tajna je u meni samoj, mom mozgu i u mojim genima. Moja baka je uvek govorila "Uvek pitaj tvoje telo šta mu treba" i slušam taj njen savet. Ako mi se jede slatko, uzmem sladoled ili kolač, i ne prekorevam sebe, jer ako pomislim da će me to ugojiti, odmah sam poslala poruku mozgu da ću dobiti na težini. Naprotiv, kažem sebi da će mi to baš prijati.

- Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane, zahvalim se bogu što sma živa, zdrava i što me ništa ne boli. Nemam naviku da vežbam i radim na održavanju linije, samo pijem dosta vode jer znam da je to organizmu potrebno. Verovatno sam dobru genetiku nasledila i od majke, Evgenije Barberis, ona je bila polu-Čehinja, polu-Grkinja i u poznim godinama je izgledala fantastično. Zanimljivo je da moja kćerka Ana i ja nosimo već godinama isti konfekcijski broj i kad dođe kod mene iz Italije, pokupi mi svu garderobu. Odnese sve što joj se dopadne, pa posle dobija komplimente kako je elegantna.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...