Novi prijatelj na vidiku

VESNA DEDIĆ OKRENULA PLOČU: Sa njim se znam 18 godina, imali smo iskušenja, pa i periode kad ne razgovaramo.. (FOTO)

Veliku pažnju javnosti privukle su razmirice između Vesne Dedić i Sanje Marinković, koje su završile prestankom njihovog prijateljstva. Ali, izgleda da je Vesna našla sa kim će da se druži i pije kafe

Celebrities
09:39h Autor:
VESNA DEDIĆ OKRENULA PLOČU: Sa njim se znam 18 godina, imali smo iskušenja, pa i periode kad ne razgovaramo.. (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Vesna Dedić je odlučila da analizira svoja prijateljstva, posle skandala sa Sanjom Marinković:

"Prvo smo imali izolaciju i policijski čas, u nekom trenutku dobila sam koronu, pa je usledio oporavak... Kad se svemu tome doda da je moja Lenka na školovanju u inostranstvu, jasno je da je bilo mnogo više dana koje sam provela sama. Ti meseci bili su veliki test za moja prijateljstva, posle koga su neka nestala, a neka postala jača. Ovo s Ivanom je baš jako," ispričala je Vesna za Hellomagazin.

Aludirala je Vesna na prijateljstvo sa Ivanom Golušinom, voditeljem "Pink" televizije sa kojim u poslednje vreme ispija kafe.

Njihovo poznanstvo ove godine proslaviće punoletstvo, a profesionalni putevi su im se prvi put ukrstili u vreme kada je Vesna postala glavna i odgovorna urednica Kulturno-zabavnog programa televizije „Politika“, na kojoj je Ivan radio. Sedam godina kasnije ponovo su se našli u istoj priči.

"Godine 2010, kada sam objavila svoj prvi roman „Zauvek u srcu“, Ivan je bio PR „Lagune“, pa je po službenoj dužnosti postao i moj PR. (smeh) Te godine vodio je i organizovao mnogo promocija po regionu, a vreme provedeno na putovanjima učinilo je da postanemo zaista bliski prijatelji. Činjenice da je u međuvremenu magistrirao književnost i da me zaista dobro poznaje dovele su dotle da je on urednik mojih romana. „Prvu ruku“ dobija samo Ivan, pa na osnovu njegovih sugestija pravim finalnu verziju."

"Imali smo iskušenja, pa i periode kad ne razgovaramo. Svega je bilo, ali u prijateljstvima postoje trenuci koji se mogu prevazići i stvari koje se mogu oprostiti. Možda, jednostavno, u nekom momentu jedni druge nismo dobro razumeli, pa smo doneli pogrešne zaključke. Međutim, postoje uvrede i izdaje koje se nikada ne mogu oprostiti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs