LJUBAVNA PRIČA

GODINAMA TRPEO NJENE PREVARE, PA JE OSTAVIO ZBOG MLAĐE: Ljubavni život Stivena Hokinga zamršeniji je od sapunice! (FOTO)

On je sve znao i ćutao, pa joj našao zamenu

Ljubav i zavođenje
Autor:
GODINAMA TRPEO NJENE PREVARE, PA JE OSTAVIO ZBOG MLAĐE: Ljubavni život Stivena Hokinga zamršeniji je od sapunice! (FOTO)
Foto: Profimedia

U filmu "The Theory of Everything" prikazan je njihova ljubavna priča, a Džejn je to prokomentarisala ovako:

Najvažnije je da su osećanja u filmu jako bliska onima koje smo mi imali. S emocionalne strane, film je potpuno tačan. Jedino što su umanjili su bitke i teškoće kroz koje smo prošli u našem životu jer je borba sa Stivenovom bolešću bila mnogo teža nego što izgleda na filmu", rekla je.

Nakon razvoda od Stivena, Džejn se udala za pevača Džonatana Džonsa, sa kojim je bila u vezi i tokom braka, ali ni Stiven joj nije ostao dužan. Ovako je sve počelo:

Veza Džejn i Stivena počela je u Trinity Hall-u na Kembridžu nakon što je njemu dijagnostikovana trajna motorička neuronska bolest. Niko od njih dvoje nije želeo da im to određuje život, a venčali su se iako su njihovi roditelji strahovali da taj brak nema budućnost.

TEREZA IMA 85 GODINA, 20 UNUČADI I VERENIKA OD 25 GODINA: Spremna sam da obučem venčanicu i kažem - DA!(VIDEO)

Stiven Hoking
foto: Profimedia

U to vreme društvo je Stivena smatralo jednim od najinteligentnijih naučnika današnjice. Njegovu ženu niko nije primećivao, a njegova „ekscentrična“ porodica verovala je da njihov brak nema smisla.

“Stivenova majka jednom mi je rekla da me ne vole jer se ne uklapam u njihovu porodicu“, rekla je i otkrila da su Stivenovi roditelji planirali da se dosele u Kembridž kako bi bili uz sina kada se razvede, iako razvod nije ni bio na pomolu.

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: Ovo je misteriozni muž Milke Forcan sa kojim je dobila 2 dece! (FOTO)

Stiven Hoking
foto: Profimedia

“Istina je da su u našem braku postojala četiri partnera: Stiven, ja, bolest i fizika. Ako ste izbacili bolest, fizika je i dalje bila tu, a znate da je gospođa Ajnštajn kao razlog razvoda svog braka navela fiziku“, rekla je Džejn.

Tokom braka Hoking bi se povlačio u sebe, a iako se trudio da joj objasni svoj rad, osećala je da je isključuje iz tog sveta. Njihova kuća je bila puna ljudi koji su se brinuli za Hokinga, a koji su osuđivali njihov način života i brak u kojem nikada nisu bili sami.

„Stalno su nas ogovarali i potkopavali me“, rekla je.

Džejn je još tokom braka varala Hokinga i to nikad nije krila. Na pitanje zašto je ostala u braku, iako nije bila srećna, Džejn je rekla:

rekla je da nije imala izbora: volela je Džonatana koji joj je pružao podršku, ali volela je i Stivena.

"Nije postojala alternativa, bila sam posvećena Stivenu i mislila sam da ne može bez mene. Htela sam da nastavi sa svojim radom, želela sam da porodica ima stabilan dom i zato smo ostali u braku", rekla je.

SUPRUGA PEĐE MIJATOVIĆA JE LEPOTICA BEZ KONKURENCIJE: Rodila mu 3 dece, govori pet jezika, a evo čime se bavi! (FOTO)

Stiven Hoking
foto: Profimedia

U stvarnom životu Džonatan je bio deo njihove porodice svih tih godina, pomagao je i Stivenu i Džejn i brinuo se o njihovoj deci.

"Spojila nas je usamljenost, oboje smo bili usamljeni ljudi, a onda smo našli jedno drugo", rekla je Džejn o Džonatanu, kojeg je upoznala kad mu je žena umrla. Tvrdi da nema sumnje u to da je njen najmlađi sin Timoti Stivenov, a ne Džonatanov.

I dok je ona bila sa, Stiven je polako počeo da se zaljubljuje u negovateljicu Elejn Mejson. koja je dolazila u njihovu kuću. Tad je usledila prava drama, Džejn i Stiven početkom devedesetih rastali.

- Jednom kad se prekid dogodio, stvari su se jednostavno raspale. Komunikacija je bila nikakva – otkrila je Džejn i dodala kako je uprkos potpunog raspadanja konačan kraj bio jako težak. Ona se udala za Džonatana 1997. godine, dok je Hoking oženio svoju negovateljicu dve godine ranije. Taj brak je uzrokovao udaljavanje od dece koja su kasnije Elejn optužila da im nije dozvoljavala da vide svog slavnog oca. Dodatne tenzije pojavile su se 2003. godine kada su Hokingove medicinske sestre optužile Mejson da fizički zlostavlja Hokinga i sve prijavile policiji. Istraga je obustavljena jer je on rekao kako ništa od toga nije istina, ali par se razveo 2006. godine.

VODITELJKA RTS-A RASKINULA VERIDBU, ALI NIJE DUGO PATILA: Slađana Tomašević ponovo ludo zaljubljena! (FOTO)

Stiven Hoking
foto: Profimedia

Pre razvoda je njegova ćerka izjavila da se njena maćeha može ugušiti u novcu koji će joj ostati ako joj otac umre.

- Ako je sva bol i borba kroz koju smo prošli zapravo samo zbog novca, neka ga zadrži, nadam se da će se ugušiti u njemu – izjavila je. Tih godina uopšte nisu imali kontakta s njim i deca i njegova bivša supruga bili su zabrinuti. Ipak, nakon razvoda su se stvari odmah popravile. Bivši par je čak zajedno stigao na premijeru filma o njemu, a Džonatan i Džejn živeli su nedaleko od njega i redovno ga posećivali.

KAKO SE SE ZAVOLELI SNEŽANA NIKŠIĆ I LJUBA TADIĆ: Bila je udata, ali to ga nije pokolebalo u osvajanju njenog srca!

Stiven Hoking
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs