posledice iz detinjstva oseća i danas!

IZA OSMEHA KRIJE JEZIVU ISTINU: Odrastanje puno trauma, gubitak bliske osobe, a o sebi misli OVO!

Interesovanje za Kris Rokom ne prestaje, otkako je dospeo u centar interesovanja posle skandala sa Smitom.

Vip priča
21:42h Autor:
IZA OSMEHA KRIJE JEZIVU ISTINU: Odrastanje puno trauma, gubitak bliske osobe, a o sebi misli OVO!
Foto: Profimedia

Sada su isplivali detalji iz njegovog detinjstva, koje uopšte nije bilo bezbrižno. Komičar je pre dve godine, gostujući u jednoj emisiji, priznao da je zbog rasne diskieminacija prošao kroz pakao, i da od toga ima brojne traume.

Kristofer Džulijus Rok, američki glumac i stendap komičar, rođen je u Endrjusuu u Južnoj Karolini 7. februara 1965. godine. Ubrzo nakon Krisovog rođenja, njegovi roditelji su se preselili u kvart Kraun Hajts u Bruklinu u Njujorku. Nekoliko godina kasnije, opet je usledila selidba, a nastanili su se u radničkom području Bedforda – Stuivesant. Njegova majka Rozali bila je učiteljica i socijalni radnik za mentalno hendikepirane. Sa druge strane, Rokov otac Džulijus bio je vozač kamiona i dostavljač novina, preminuo je posle operacije čira, 1988. godine.

Rok je najstariji od sedmoro dece svojih roditelja - šest dečaka i jedna devojčica. Takođe, imao je starijeg polubrata po ocu, Čarlsa Ledela Roka, koji je preminuo 2006. zbog problema sa alkoholom. Rokova mlađa braća Toni, Keni, i Džordan isto se bave zabavom.

- Filmski lik s kojim mogu da se poistovetim je Tim Robins u filmu 'Bekstvo iz Šošenka'. Svaki dan je bio pakao. Crnac sam, pa sam dobio puno batina i fizički sam bio uništen, a bilo je i seksualnog zlostavljanja, ali nisam bio silovan - pričao je Rok.

DNK test je pokazao da je Kris Rok kamerunskog porekla, tačnije iz naroda Udeme iz severnog Kameruna. Rokov pra-pra-deda, Julije Cezar Tingman, bio je u ropstvu 21 godinu, pre nego što je služio u Američkom građanskom ratu kao deo Obojenih trupa Sjedinjenih Država. Tokom 1940-ih, Rokov deda po ocu preselio se iz Južne Karoline u Njujork da bi postao taksi vozač i propovednik.

Roka su prevozili u škole u ​​pretežno belim četvrtima Bruklina. Prema Rokovim rečima, tamo je bio na meti svojih vršnjaka, koji su imali drugačiju boju kože od njega. Kako je odrastao, maltretiranje se pogoršavalo i Rokovi roditelji su ga povukli iz srednje škole "Džejms Medison", ali je kasnije stekao GED, što je alternativa američkoj diplomi iz srednje škole. Poznati komičar je u to vreme radio razne poslove u restoranima brze hrane. Od tada misli da nije vredan ničije pažnje, zato je utehu pornašao u humoru. Pisao je viceve o tome.

- Patim od velikog ega i niskog samopoštovanja. A kad kažem 'veliki ego', radi se samo o pričanju viceva. Ako to ima neke veze s mojim poslom, ja sam najveći radnik, ali ponekad se jednostavno osećam da nisam vredan ničije pažnje, ničije ljubavi, bilo kakvog priznanja, bilo čega - rekao je Kris tada.

Podsećanja radi, Kris nije podigao tužbu protiv Vila Smita, što je saopštila je policijska uprava Los Anđelesa. Na nedavnom nastupu u Bostonu kratko je prokomendarisao incident sa glumcem Vil Smitom.

- Još uvek obrađujem šta se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tome. Biće ozbiljno. Biće smešno, ali sada ću ispričati neke viceve - rekao je Rok. publici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs