konačna presuda akademije 18. arila!

VIL SMIT NAPUŠTA AKADEMIJU FILMSKE UMETNOSTI: Kris Rok izašao kao pobednik! Dobio i pare i slavu!

Komičar Kris Rok do sada se nije oglašavao po pitanju incidenta na 94. dodeli "Oskara", zato se kraljica tok-šoua Opra Vinfri i njena rivalka Elen Dedženeres bore za prvi intervju sa njim!

Vip priča
Autor:
VIL SMIT NAPUŠTA AKADEMIJU FILMSKE UMETNOSTI: Kris Rok izašao kao pobednik! Dobio i pare i slavu!
Foto: Printscreen Youtube / Entertainment Tonight

Naime, Kris Rok može da zaradi pravo bogatstvo, nakon što ga je Vil Smit ošamario na dodeli Oskara 2022, a uz to i da dobije ekskluzivni intervju sa jednom od najpoznatijih voditeljki na svetu.

Dok je uručivao nagradu za najbolji dokumentarni film, našalio se na račun Smitove supruge Jade, koja boluje od alopecije.

Holivud je i dalje podeljen oko toga da li je Vil uradio pravu stvar ili nije, ali osoba koja bi mogla ozbiljno da profitira od ovog incidenta je upravo Kris!

Ulaznice sa nastup komičara planule!

Karte za njegov šou sada su rasprodate mesecima unapred, što je poznatog komičara navelo da zakaže i dodatne terimine. Takođe, i ponude za intervjue se samo nižu.

- Nije čudo što Kris čeka svoje vreme, kako bi progovorio o nemilom događaju sa Smitom. I Opra i Elen su pokazale veliko interesovanje da prve urade intervju sa njim. A iza kulisa se vode veliki pregovori o novcu za to ćaskanje - ističe dobro obavešten izvor za The Sun.

Vil se na kraju javno izvinio Krisu za svoj ispad, a na internetu je napisao: - Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Zato je doneo i neočekivanu odluku - napušta Akademiju filmske umetnosti i nauke!

Vil Smit podneo je ostavku na članstvo u holivudskoj Akademiju filmske umetnosti i nauke, rekavši u petak da je njegovo šamaranje komičara Krisa Roka bilo "šokantno, bolno i neoprostivo".

- Izneverio sam poverenje Akademije. Ostalim nominovanima i pobednicima sam oduzeo priliku da slave i budu proslavljeni zbog svog izvanrednog rada. Srce mi je slomljeno. Dakle, podnosim ostavku na članstvo u Akademiji filmske umetnosti i nauke i prihvatiću sve dalje posledice koje Odbor smatra odgovarajućim - naveo je Smit u saopštenju.

Dejvid Rubin, predsednik Akademije, rekao je u petak da je grupa prihvatila Smitovu ostavku, ali da će nastaviti sa disciplinskim postupkom koji bi mogao da dovede do dodatnih sankcija. Postoji mogućnost da mu se oduzme i Oskar za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu "Kralj Ričard". A Rubin je istakao da će se o tome raspravljati na sastanku Odbora 18. aprila.

Producent Oskara Vil Paker pojavio se u emisiji ”Dobro jutro, Ameriko" i tom prilikom je naglasio kako su svi bili zapanjeni Smitovim postupkom.

- Mnogi su razmišljali kako da odreaguju i da li je to uopšte stvarno. Mislim da je Rok spasao to veče svojom sabranom reakcijom - rekao je Paket.

Prema rečima producenta, policija Los Anđelesa bila je spremna da uhapsi glumca, ali to nije učinila nakon intervencije komičara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs