na sceni je bio ogroman broj plesača, sve savršeno uklopljeno!

BIJONSE OTVORILA 94. DODELU OSKARA: Ovo može samo ona! Svaka čast! (VIDEO)

Sinoćnu 94. dodelu "Oskara" otvorila je pevačica Bijonse bajkovitim nastupom i to sa svojom desetogodišnjom ćerkom Blu Ajvi Karter!

Events
10:27h Autor:
BIJONSE OTVORILA 94. DODELU OSKARA: Ovo može samo ona! Svaka čast! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Beyonce

Jedna od najvećih zvezda svetske muzičke scene Bijonse otpevala je naslovnu pesmu filma "Kralj Ričard", koju je napisala zajedno sa kantautorom Diksonom. Upravo ta numera donela joj je i prvu nomnaciju za "Oskara" u kategoriji za najbolju pesmu!

Dok je izvodila "Be alive", na sceni su joj se pridružili i mnogobrojni plesači. Svi su bili savršeno stilizovani. Bijonse je blistala u raskošnoj haljini svetlo zelene boje, dok su plesači imali kostima, takođe, u istoj boji.

A njena desetogodišnja ćerka nastupala je rame uz rame sa slavnom pevačicom. Naime, ona je nosila naočare za sunce, ali su je svi odmah prepoznali. Devojčica je zauzela mesto tačno ispred nje.

Sportska drama"Kralj Ričard"govori o životu teniskih legendi Venus i Sereni Vilijams, kao i njihovom kontroverznom ocu, koji ih je i trenirao. Glavnu mušku ulogu tumačio je glumac Vil Smit, za koju je sinoć dobio i "Oskara".

Nastup je "strimovan" sa teniskog terena u Komptonu, gde je porodica Vilijmas nekada trenirala. A privukao je kako pažnju prisutnih u Dolbi teatru, tako i onih koji su dodelu pratili preko malih ekrana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs