Strašno!

PROBUDIO SAM SE PORED ŽENE, ALI ONA NIJE SPAVALA - BILA JE MRTVA: Jeziva ispovest hrvatskog muzičara!

Goran Bare je poznati roker i frotmen grupe Majke. O borbi sa zavisnošću i smrti žene, ovaj put pričao je otvoreno

Vip priča
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/ Tomislav Blažević

Muzičar Goran Bare retko se pojavljuje u javnosti. Kako je sada ispričao u ispovesti za "Una TV", živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli, pa je ostao sam. Ne seća se kada je poslednji put video sina kojeg je dobio s preminulom suprugom.

Svoje probleme s porocima ne poriče, a progovorio je i o svojoj supruzi Mirjani, koja je preminula 1995. godine od predoziranja heroinom.

„Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživeo nervni slom. Ja sam se probudio pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva. To me tako skršilo, otvoriš oči i ne možeš da ustaneš iz kreveta. Ne zanima te ni dete, ni roditelji, ni ti, ni ništa na svetu, ništa. Najviše bi voleo da ne postojiš“, rekao je Bare za Una TV.

Nakon toga je bolovao od manične depresije jer se teško nosio s njenom smrću. U braku su bili dve godine, a dobili su i sina koji danas ima 27 godina i živi u Zadru. Nisu u stalnom kontaktu, a Bare se ne seća kad ga je poslednji put video.

"Kad je on bio jako mali, ja sam otišao. Neko je to dete morao da školuje. On je završio dva fakulteta. Baš se ne viđamo jer je on živeo s bakom i dedom. Moja žena je umrla kad je on imao godinu dana. Čujemo se. Čestitamo rođendane, Nove godine i Božiće", priznao je pjevač, koji danas žali što se toliko prepustio ovisnosti.

"Ja sam bio džanki, teški, intravenozni. Ja sam se zadnji put "roknuo" na Porinu '99. Najviše mi ide na živce što sam se prepustio", priznao je muzičar.

Bare je, inače, nedavno postao viralan na internetu jer se pojavio njegov snimak na kojem nervozno tetura po auto - putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...