POGLEDAJTE

OVAKO IZGLEDA SIN MILOVANA ILIĆA MINIMAKSA: 90-ih je bio velika muzička zvezda, evo čime se danas bavi! (FOTO)

Povukao se sa javne scene i pobedio opaku bolest

Star look
13:25h Autor:
OVAKO IZGLEDA SIN MILOVANA ILIĆA MINIMAKSA: 90-ih je bio velika muzička zvezda, evo čime se danas bavi! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Perica Jokić

Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Minimaksa 90-ih je osnovao bend "Sha Ila" koji je bio veoma popularan, a neki od njihovih hitova se i danas slušaju.

Nakon raspada grupe, on uspešno gradi solo karijeru ali se iz medija, iznenada povukao. Ipak, iako se ne pojavljuje ispred kamera, to ga ne sprečava da stvara muziku za poštovaoce svog pravca. I danas se bavi muzikom, ali je više foksiran na produkciju.

On je sad u čast sećanja na pokojnog oca Milovana Ilića Minimaksa i tragično nastaradalog prijatelja, repera Dalibora Andonova Grua snimio pesmu pod nazivom "Sećanje". Za pesmu je snimio i emotivan spot u kojem se pojavljuju upravo oni, ali i delovi iz privatnog života repera, a sve to možete pogledati u nastavku:

na pitanje da li ima para od hip-hop muzike, kaže:

- Snimio sam spot za pesmu „Sanjar“, to su pesme za moju dušu. Ljudi kažu: „Idi radi nešto, šta kukaš da nemaš para.“ Ja imam, radim, radi žena, ali kukam jer sam razočaran u neke ljude.

Inače, Ila je prošle godine govorio o gubicima sa kojima se susreo tokom života, usponima i padovima iz kojig je uvek izlazio jači.

- Prošlo je 14 godina od kada sam izgubio tatu i mamu, a vreme ne leči ništa, samo je teže i teže. Treba ti neko da ti da savet, a ne novac. Fali ti da sa njima dočekaš rođendan ili Novu godinu, a znaš da to nikada nećeš imati i to boli. Nažalost, izgubio sam mamu, tatu, sestru od ujaka, koja mi je bila kao rođena, pse. Imao sam dosta teške trenutke, operaciju, ali ne žalim se - rekao je reper jednom prilikom za Blic.

Jesi li se izborio sa svim gubicima?

- Imam emotivne probleme, padnem u krizu. Umrli su mi svi koji su mogli da umru. Treniram šest puta nedeljno po sat i po, i to me drži u životu. Skupljam telefone stare i po 20 godina i sad su na ceni. Zarada na njima je i po nekoliko stotina evra. Kupim ih i po sto, neke sačuvam, neke prodam. Često idem na buvljak.

Pisalo se dosta o tvom zdravstvenom problemu, tumoru koji si operisao.

- Imao sam tumor pljuvačne žlezde. Bila je to kuglica na vratu, ali ne i rak kao što pišu. Otišao sam na preglede, krv mi je bila u redu i tada sam znao da nije ništa žešće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs