neočekivano

RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ OBNOVILI VEZU?! A ovako su se voleli pre 10 godina! Ljubav je pukla zbog PREVARE!

Rada Manojlović i Milan Stanković navodno su ponovo zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute!

Ljubav
Autor:
RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ OBNOVILI VEZU?! A ovako su se voleli pre 10 godina! Ljubav je pukla zbog PREVARE!
Foto: Kurir/DamirDervišagić/SonjaSpasić

Već neko vreme se šuška da su Rada Manojlović i Milan Stanković obnovili svoju vezu. Kako mediji saznaju, nakon raskida šestogodišnje veze sa Harisom Berkovićem, pevačica se navodno vratila Milanu nakon deset godina od raskida.

- Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost - kaže izvor za "Star", a prenose mediji i dodaje:

Rada Manojlovć
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji.

Međutim, nijedno od njih dvoje ovu tvrdnju nije potvrdilo niti demantovalo.

Da se podsetimo kako su se voleli Rada i Milan pre deceniju.

Njih dvoje su svoju romansu započeli na crnogorskom primorju 2008. godine, ali su u martu naredne raskinuli zbog pritiska medija, kako su tada rekli, da bi se potom pomirili u avgustu.

Iako su ih optuživali da je njihova veza marketinški trik oboje su to negirali.

U jednom intervjuu za Gloriju, Radmila je objasnila čime je MiIan ovojio:

- Prirodnošću, duhovitošću na svoj i moj račun, što mi se sviđa. Nežan je i brižan, a prem ameni se odnosi sa mnogo ljubavi. Pored njega se osećam sigurno i zaštićeno, s njim mi nikad nije dosadno. Mi smo pre veze bili najbolji prijatelji. Na taj način smo se zbližili, upoznali. I onda se spontano desilo nešto.

Milan Stanković
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Iako su delovali nespojivo mnogima, pevačica je opovrgla te tvrdnje:

- Milan je čudo! Žao mi je što ga mnogi pogrešno shvataju i pomalo krivo kada me pitaju zašto sam s njim, što sugeriše kako on ne ide uz mene. Govore kako je meni potreban baja. A meni nije potrebno da pored sebe imam markantnog muškarca. Milan je za mene savršen i te kako ide uz mene. Nas dvoje se odlično slažemo, trudimo se da naš odnos negujemo i zaštitimo od spoljnih uticaja.

Dok je Milan govorio da ga Rada najbrže oraspoloži:

- Najbrže me oraspoloži spontanim reagovanjima, vedrim duhom i šalama, a ne sećam se kada me je poslednji put naljutila.

Godine 2010, nako nastupa na Evroviziji, Milan je napustio Grand zbog sukoba sa Sašom Popovićem, a Radmila je bila tu uz njega i podržavala ga je.

Tokom 2011, bilo je glasina o venčanju na Maldivima ali se to nije obistinilo, raskinuli su u decembru 2012.

Početkom 2013. isplivao je prljav veš na površinu. Ispostavilo se da je Radmila varala Milana sa Miomirom Gajićem, koji joj je kasnije i postao dečko.

Nakon veze sa Miomirom Rada je uplovila u novu ljubavnu avantru sa kolegom Harisom Berkovićem s kojim je sve doskora bila u vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs