iskrena

MIRKA VASILJEVIĆ:Kuća nam je kao železnička stanica! Dovoljna mi je muka od moje troje dece, još treba o tuđoj da brinem

Radeći na svom odnosu nevenčani supružnici uspevaju da se održe, a Mirka nam je otkrila koje su to spone koje ih vežu.

Porodica
Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ljubav Mirke Vasiljević i Vujadina Savića traje 12 godina, a uprkos razdvojenosti i spekulacijama koje se tiču fudbalerove prevare, nastavlja da raste i razvija se, uporedo sa njihovim mališanima Adrejom, Adrijanom i Mihajlom.

"Vujadin i ja smo postali vešti da sve negativne stvari preokrenemo na dobro. Još sa 19 godina, kada smo započeli vezu shvatili smo šta znači kada ti neko nedostaje a ne možeš da ga vidiš i posvetiš mu se. On je tada igrao u Francuskoj, dok sam ja radila u Srbiji na seriji “Miris kiše na Balkanu” i nisam mogla da putujem. Zajedničko vreme nastojimo kvalitetno da iskoristimo kao i ono provedeno s decom", rekla je glumica.

Naslednike glumica uči da žive kao sva druga deca bez osvrtanja na karijere roditelja.

"Vaspitavamo ih da budu obični mališani kao što smo mi bili, da nastoje da ih uvek bude što više u društvu, da vreme provode napolju i imaju zdrave aktivnosti. I stvarno sve to sprovodimo u delo. Nama je kuća kao železnička stanica, stalno nam neko od njihovih drugara dolazi. Istina je da meni sve to ponekada teško pada, dovoljno mi je muka od moje troje, još treba i o tuđoj deci da brinem. Taj osećaj me, međutim, brzo prođe, jer sam navikla da živim u kolektivu. Kada mi najuži treba da se skupimo sa Vujadinovom porodicom to je minimum 40 ljudi. U šali umem da kažem da ćemo iz tog razloga najverovatnije svadbu, kada do nje dođe, praviti dva dana", rekla je Mirka i dodala:

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
foto: Kurir/Sonja Spasić

"Sada razumem one koji kažu “Malo dete, mala briga, veliko dete velika briga”. Kad su bili mlađi bila sam fizički umornija, stalno sam brinula da se ne povrede, ne padnu, dok sada pošto su dovoljno veliki da ostanu kod kuće i uzmu da jedu, sam psihički umorna.

Kako kaže uči decu da budu odgovorni za svoje postupke i kada pogreše kažu izvini, jer je to lepa stvar.

"Nekada to teže sprovedem u delo ali ne odustajem", priča glimica koja se pre dve nedelje doselila iz Ljubljane u Beograd kako bi igrala u seriji.

" Kad se vraćaš među svoje osmeh je uvek od uva do uva. Osim toga, gluma je deo mog krvototka. Kada ne radim nisam dobra sebi, a samim tim ni drugima - zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...