neverovatnE su!

NAŠA VODITELJKA SA PIKSIJEVOM ŽENOM OČARALA JE KATAR: Jednostavni, ali upečatljivi stajlinzi koji ističu žensku lepotu

Snežana Stojković i Branka Grujić su oborile sa nogu brojne pratioce na društvenim mrežama svojim sjajnim modnim kombinacijama!

Moda
18:09h Autor:
NAŠA VODITELJKA SA PIKSIJEVOM ŽENOM OČARALA JE KATAR: Jednostavni, ali upečatljivi stajlinzi koji ističu žensku lepotu
Naša voditeljka sa Piksijevom ženom sve očarala u Kataru, Foto: Printsvreen Instagram / corallo_verde

Iako su naši reprezentativci završili takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru, njihove lepše polovine su ih bodrile svim screm, ali su iskoristile vreme da upoznaju i ovu zanimljivu zemlju.

Danima se pisalo o Sofiji Milošević, Ani Rajković i Kristini Mitrović, Nataliji Ilić, Snežani Borjan i ostalim lepoticama, ali izgleda da je najveći utisak od svih ostavila supruga selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Naime, Snežana Stojković, osim što je pružala neizmernu podršku Piksiju na ovom važnom takmičenju, imala je i momenta za uživanje sa svojim drugaricama.

Tako je provela dan u pustinji sa našom nekada veoma popularnom voditeljkom Brankom Nevistić, sada Grujić. Takođe, u njihovom društvu je bila i naslednica Miroslava Miškovića, Ivana Mišković Karić.

Ove dame izabarle su za tu priliku i više nego fensi stajlinge! Snežana Stojković je nosila otmeni beli sako i pantalone sa crnim prugama, uz majicu iste boje, a neizostavan detalj su bile i naočare za sunce.

Branka se odlučila za potpuno belu varijantu i kratku haljinu, dok je Ivana Mišković bila u istom tonu, samo sa pantalonama i šeširom. A dame su odlučile da kroz pustinju šetaju bosonoge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs