oduševljava!

NOVA FRIZURA AMAL KLUNI SKIDA BAR 10 GODINA SA LICA: Prošetala ju je u raskošnoj crvenoj haljini i SVE DAME JE OČARALA

Nova frizura Amal Kluni skida 10 godina s lica, a svaka od nas može vrlo lako da je ima!

Moda
16:00h Autor:
NOVA FRIZURA AMAL KLUNI SKIDA BAR 10 GODINA SA LICA: Prošetala ju je u raskošnoj crvenoj haljini i SVE DAME JE OČARALA
Nova frizura Amal Kluni skida 10 godina s lica, Foto: Profimedia

Advokatica specializovana za ljudska prava Amal Kluni i lepša polovila šarmantnog glumca Džordža Klunija osvežila je svoj izgled novom nijansom kose. Komentari na malu, ali vrlo efektnu promenu se samo nižu- sve pohvala do pohvale! Čini se da je baš uzdrmala javnost ovim potezom.

Naime, gustu tamnu kosu prošarala je sa nekoliko svetlijih pramenova i pokazala da zima nije rezervisana samo za tamnije tonove. U objavi koju je njen frizer Dimitris postavio na društvenim mrežama mogli smo da vidimo da brineta sada izgleda još lepše i mlađe.

Amal je novu frizuru prošetala i sinoć na dodeli godišnjih nagrada Kenedi centra u Vašingtonu. Pojavila se sa Klunijem u nikad elegantnijem izdanju. Raskošna crvena haljina koja joj je na fenomenalan način istakla zgodnu liniju. A glumac je, sa druge strane, odabrao klasično crno odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: EPA-EFE/RON SACHS / POOL

Međutim, svu pažnju je ukrala advokatica u spektakularnoj toaleti, koja joj je zbog dugog plašta malo zadavale muke prilikom poziranja na crvenom tepihu. Zato je Džordž Kluni dobio priliku da pokaže još jednom koliki je šmeker.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: EPA-EFE/RON SACHS / POOL

Prilikom poziranja prisutnim fotoreporterima ovoj lepotici se šlep upetljao, a kako je vrlo dugačak, ništa nije mogla da učini. Ali je Kluni rešio da na minut bude njen stilista, te joj je kroz nekoliko pokreta omogućio da demonstrira sav svoj glamur na delu.

Zašto Amal važi za jednu od najlepši dama na svetskoj sceni pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs