OPUŠTENO, A ELEGANTNO!

ČUVENA ADVOKATICA DEMONSTRIRA STIL GDE GOD SE POJAVI: Amal Kluni ponela je haljinu koja stoji baš svakoj ženi

Amal Kluni u haljini koja pristaje bilo kojoj građi!

Moda
11:04h Autor:
ČUVENA ADVOKATICA DEMONSTRIRA STIL GDE GOD SE POJAVI: Amal Kluni ponela je haljinu koja stoji baš svakoj ženi
Amal Kluni u haljini koja stoji svakoj ženi, Foto: Profimedia

Sada već čuvena advokatica Amal Kluni postala je nepogrešiva kada je u pitanju odabir besprekornog stajlninga za bilo koju priliku. Ovoga puta sve je oduševila pletenom haljinom koja idealno ide i na patike, ali i na čizme ili visoke potpetice. haljine koji možete da nosite i s patikama i s najelegantnijim čizmama

Svi mediji su brujali o tome kada su se Džordž i Amali Kluni pojavili na železničkoj stanici u Njujorku, u želji da putuju kao i svi drugi, posle porodičnog odmora na italijanskom jezeru Komo, gde slavni glumac ima kuću.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za ovu pomalo neuobičajenu prliku, kada je u pitanju slavni par, seksepila pravnica je odabrala savšen miks elegancije i svakodnevnog stila. Ponela je dugu, bez rukava, pletenu haljinu sa rolkom u krem boji koja prati liniju tela.

U pitanju je model čija cena iznosi nešto više od 1.200 evra i pogodna je za bilo koji tip građe, a njen donji rub je asimetričan i vrlo efektan.

Supruga Džordža Klunija ova naizgled opušteni stajling začinila je crnim kožnim čizmama na štiklu, te je ceo autfit dobio potpuno drugačiju dimenziju.

Uz to je ponela Frayme torbicu bele boje, a neizbežan aksesoar u stilu Amal su velike naočare za sunce brenda MaxMara uz pomoć kojih je sakrila lice od paparaca.

Prelepa izdanja Klunijeve partnerke pogledajte u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs