NAJLEPŠA RUSKINJA ŠETA SKORO GOLA U PROVIDNOJ HALJINI: A u Holivudu se šuška da nijedan muškarac neće da je oženi

Kada se Irina Šajk pojavila na žurci magazina Vog svi su u čudu zurili u nju - ovakvo savršentsto se retko viđa

Moda
15:28h Autor:
NAJLEPŠA RUSKINJA ŠETA SKORO GOLA U PROVIDNOJ HALJINI: A u Holivudu se šuška da nijedan muškarac neće da je oženi
Irina Šajk u goloj haljini, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Irina Šajk napravila je pravu pometnju na prestižnoj žurci koju je organizovao Vog magazin, a tom prilikom je obukla mrežastu prozirnu haljinu sa detaljima od pliša koji su sakrili najintimnije delove njenog tela.

Lepa Ruskinja je svoju dugu kosu uvila u kovrdže što je sasvim promenilo njen izgled. Haljina sa potpisom modne kuće Alaia savršeno je isticala sve prave delove tela Irine Šajk.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, ova manekenka je proteklih nedelja pokrenula glasine da se miri sa Bredlijem Kuperom sa kojim ima ćerku Leu. Par je viđen par puta u intimnoj šetnji dok su čitavim putem razmenjivali zagrljaje i poglede.

Bredli Kuper, Irina Šajk
foto: Profimedia

Međutim Irinu bije glas da ni jedan muškarac neće da je oženi, s obzirom na to da je sa mogo njih skoro stigla do veridbe, da bi na kraju ostala sama.

Podsetimo se svih muškaraca sa kojima je bila Irina Šajk.

1. Kristijano Ronaldo - sa kojim je Irina bila 5 godina u vezi. Njihova ljubav je čak preživela i momenat kada je surogat majka Ronaldu rodila sina, dok Irina nije znala da se ceo postupak odvija iza njenih leđa. Nakon pet punih godina, Irina je ostavila Ronalda, a govorkalo se kako se nije svidela njegovoj majci te je fudbaler zbog toga nije oženio.

Irina Šajk, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

2. Bredli Kuper - Par je počeo da se zabavlja 2015. godine, a godinu dana kasnije debitovao je na crvenom tepihu na pariskoj nedelji mode. Imaju ćerku, koja je rođena u martu 2017. godine. Rastali su se 2019. nakon što je Bredli glumio rame uz rame sa Lejdi Gagom. Pevačica i glumac imali su nekoliko intimnih momenata i van scene, dok je publika na dodeli Oskara javno sažaljevala Irinu Šajk zbog vrelih pogleda koje su razmenjivali Bredli i Gaga. Nedugo nakon tog događaja par se rastao.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

3. Vito Šnabel - Njih dvoje zajedno su viđeni u martu, 2020. godine, ali pričalo se da Irina samo traži "podobnog" frajera. Sve je ostalo na tih par sastanaka, pa je romansa umrla.

Irina Šajk i Vito Šnadel
foto: Profimedia

4. Kanje Vest - Vest da se Kanje i Irina zabavljaju osvanula je ubrzo nakon njegovog raskida sa starletom Kim Kardašijan. Međutim, romansa nikada nije zvanično potvrđena, te je sve ostalo na nivou spekulacija. Ipak, par je i nedavno viđen kako se dobro zabavlja, dok je inače veoma ozbiljna Irina bila širom nasmejana u prisustvu kontraverznog repera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs