pogledajte

Bredli Kuper u ljubavi sa poznatom glumicom: Ove fotografije su uništile Irinu Šajk! (FOTO)

Holivudski zavodnik ne skida osmeh sa lica

Šuška se
Autor:
Bredli Kuper u ljubavi sa poznatom glumicom: Ove fotografije su uništile Irinu Šajk! (FOTO)
Bredli Kuper, Foto: Profimedia

Irina Šajk i Bredli Kuper bili su jeda od omiljenih parova javosti. Ipak, lepa manekenka nije izdržala to što su njenog partnera mediji povezivali sa brojnim ženama. Veza sa Lejdi Gagom, koja nikada nije bila potvrđena, bila je kap koja je prelila čašu. Irina i Bredli su se razišli uz dogovor da se minimum šest meseci nakon raskida u javnosti neće pojavljivati sa novim partnerom. Ipak, nova devojka Bredlija Kupera, skrhala je Irinu.

Holivudski zavodnik, Bredli Kuper magnet je za lepe žene, a nakon raskida sa Irinom javnost ga je povezivala sa Lejdi Gagom i koleginicom Kejti Holms. I sa jednom i sa drugom Bredli ima prijateljske odnose, međutim, nove paparaco fotografije otkrivaju da bi poznata holivudska glumica mogla biti nova devojka Bredlija Kupera.

Glumica Dženifer Garner pre samo nekoliko dana objavila je da je okončala dugogodišnju vezu sa advokatom Džonom Milerom. A onda je usledio potpuni šok. Lepa glumica samo dan nakon raskida uslikana je na plaži sa Bredlijem Kuperom, koji nije skidao široki osmeh sa lica.

Iako je pri objavi raskida rekla da joj je dosta veza i da je sada došao period u kom želi biti sama, glumica je uživala u drištvu ženama omiljenog holivudskog glumca i njegove ćerkice Li, koju ima iz veze sa Irinom Šajk. Glumica takođe ima decu iz braka sa Benom Aflekom i to Vajolet (14), Serafinu Rouz Elizabet (11) i Semjuela (8).

Dženifer Garner i Bredli Kuper su dugogodišnje kolege i prijatelji, a mediji su oduvek šuškali da među njima postoji iskra koja nikada nije utihnula. Sada kada su oboje slobodni, možda se ljuav rodila i možda je baš ona nova devojka Bredlija Kupera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs