NEVEROVATNA SUDBINA

Živela u bedi sa tek nekoliko dolara u džepu, a onda je jedan susret promenio sve: Potresna ispovest najlepše Ruskinje!

Njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako

Vip priča
21:06h Autor:
Živela u bedi sa tek nekoliko dolara u džepu, a onda je jedan susret promenio sve: Potresna ispovest najlepše Ruskinje!
Foto: Profimedia

Da bi postala jedna od najtraženijih manekenki, Irina Šajk, je morala da prođe mnoge prepreke, i to uz dosta sreće.

Rođena je u jednom od najzagađenijih gradova u Rusiji - Jemanželinsku, gde je odrastala u siromaštvu.

"To je prelep grad, ako nosite masku" - izjavila je Irina u jednom od intervjua.

Kada je imala 14 godina, njen otac Valerij iznenada je preminuo. Brigu nad njom potom je preuzela baka Galina, očeva majka, koja joj je bila najveći uzor. San o bekstvu iz Rusije Irini je počeo da se ostvaruje kada je njena majka slučajno videla oglas za lokalnu školu lepote na autobuskoj stanici. Povela je Irininu sestru Tatjanu, a vrata pored vodila su do agencije za modeling.

Osoblje je primetilu Irinu dok je čekala mamu i sestru i odmah su znali da su u naleteli na nešto posebno. Upravo tada, njen život počinje da se menja iz korena. Zahvaljujući tom kastingu, na koji je neplanirano otišla, ceo svet je čuo za Irinu.

Brutalno ubistvo glumice u 9. mesecu trudnoće zavilo Holivud u crno: Žrtvovala je sekta, umrla u strašnim mukama!(FOTO)

"Ja sam zapravo želela da postanem novinarka. Kako god da sam zamišljala svoj budući život, nekako sam bila sigurna da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da mi je to sudbina."

Njeni nekadašnji sugrađani sećaju se da je njena majka Olga naporno radila kao nastavnica muzike, te da je našla i drugi posao kako bi sastavila kraj sa krajem.

Zbog mršavog izgleda je često bila na meti podsmeha

"Ne mogu reći da je bila lepotica. Meni je bila previsoka, noge su joj bile premršave, a njena koža tamna. Ali, bila je dobra prijateljica i stalno je bila nasmejana. Dugo nisam čula ništa o njoj, a onda se 2007. pojavila priča o ruskoj manekenki koja osvaja zapad", prisetila se jedna njena prijateljica.

Život slavne glumice bio je horor film: Silovali je na snimanju filma, postala zavisnica, skončala od raka u 58. godini!

foto: Profimedia

Irina Šajk (34) koja obično ne deli previše o svojoj privatnosti u potpunosti se ogolila i otvorila dušu za magazin Vogue.

Najviše pažnje privukao je deo razgovora o njenom odrastanju u siromaštvu. Kako je lepotica, koja je oca izgubila kad je imala samo 14 godina, ispričala, njena prva poseta Njujorku odvela ju je do "krompira u supermarketu" jer ranije nije imala priliku i mogućnost da kupuje povrće.

"Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krompir, šargarepu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo", otkrila je.

Kako je istakla, u određenom periodu imala je osećaj da je glava kuće, s obzirom na to da se, kako je ranije otkrila, osećala kao muškarac u telu žene. Objašnjava da je, međutim, "izrasla iz toga" i počela drugačije da ophodi prema sebi samoj.

Udavala se 3 puta, mužu otvoreno priznala da voli drugog: Ljubavni život Svetlane Cece Bojković je poput filma! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona je podelila i jedan od potresnih događaja tokom turbulentnih devesetih, koji ju je na izvestan način obeležio.

"Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da verujem ljudima. Ranije nisam govorila o ovoj temi", priznaje Irina.

Ona je dodala da joj je veoma važno da njena ćerka Lea, koju je dobila s glumcem Bredlijem Kuperom, bude svesna toga otkud im novac i da ga poštuje.

"Želim da moja ćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim da odgajam snažnu ženu. Pokloni i hrana ne padaju sa neba", završava ona.

Došao iz sirotinje, osvojio svet: Životna priča najfatalnijeg muškarca 80-tih! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs