ŽIVOTNA PRIČA

Širokim osmehom je skrivala veliku tugu: Nepoznati detalji iz života Vitni Hjuston! (FOTO)

Da nije tragično skončala, danas bi slavila 57. rođendan

Vip priča
21:26h Autor:
Širokim osmehom je skrivala veliku tugu: Nepoznati detalji iz života Vitni Hjuston! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vitni Hjuston je umrla u kadi hotela u Los Anđelesu 11. februara 2012. godine. Slučaj je zatvoren, a objašenjenje je slučajno davljenje. Kasnije, u njenom telu, autopsija je otkrila smrtonosnu kombinaciju narkotika.

Odrastanje sa rođakom Anetom Frenklin doveli su do toga da se vrlo brzo zainteresuje za muziku, a do 15 godine već je iza sebe imala brojne nastupe.

Zbog raskošniog talenta lako joj je bilo da privuče pažnju mnogih ljudi koji su bili u muzičkom biznisu.

Kada je napunila 19, Vitni je upoznala, u noćnom klubu, Klajva Dejvisa, koji je bio producent muzičke kuće "Arista records". Odmah je potpisao ugovor sa njom i počeo da upravlja njenom karijerom.

1985. godine, album je napokon bio gotov. Pod jednostavnim imenom "Whitney Houston", istog momenta je postao senzacija. Tokom sledeće godine, njeni hit singlovi "Saving All my Love for You" i "How Will I Know" doveli su je do prvih mesta na top listama najpopularnijih numera, gde se zadržala neverovatnih 14 nedelja. Vitni je te 1986. godine dobila svoj prvi Gremi.

Živela u bedi sa tek nekoliko dolara u džepu, a onda je jedan susret promenio sve: Potresna ispovest najlepše Ruskinje!

foto: Profimedia

Sledeći album "Whitney" nastavio je da obara rekorde, a pesma "I Wanna Dance With Somebody" postala najveći hit. Dva albuma bila su dovoljna da Vitni krene na svetsku turneju. U to vreme, Vitni je osnovala fondaciju za zaštitu dece, neprofitnu organizaciju koja je prikupljala novac za projekte koji su spasavali decu širom planete.

Do 1992. godine, Vitni Hjuston je bila na vrhu sveta, ali njen život od tog momenta kreće da izmiče kontroli.

Te godine, pevačica se ludo zaljubila i udala za R&B pevača, Bobija Brauna. Na početku, uživali su u braku, ljubavi i strasti, ali vrlo brzo, njihov odnos se promenio i to zbog nekontrolisane upotrebe droga, koja je postala centar njihovog sveta.

Svađe, tuče, neprimereno ponašanje supružnika, nebrojeno puta su organi reda morali da rešavaju. Vitni ga je nekoliko puta prijavljivala policiji, tvrdeći da ju je tukao. Kasnije bi tužbe odbacila i vratila mu se tvrdeći da ne može da živi bez njega.

Brutalno ubistvo glumice u 9. mesecu trudnoće zavilo Holivud u crno: Žrtvovala je sekta, umrla u strašnim mukama!(FOTO)

foto: Profimedia

Bez obzira na probleme, Vitni je nastavila da napreduje sa svojom karijerom i širokim osmehom je pokušavala da sakrije koliku tugu oseća. Naime, glumac Kevin Kostner, njen prijatelj, mesecima ju je molio da pristane da odigra glavnu ulogu u filmu "Telohranitelj." Film je doživeo neverovatan uspeh, a "soundtrack" iz filma jedan od najprodavanijih ikada. Pesma "I Will Always Love You" je bila i ostala njen najveći hit.

Osvojila je te godine tri Gremi nagrade za istoimeni album. Kasnije je igrala u još dva filma u kojima je takođe pevala i koji su isto tako postigli uspeh.

3. marta 1993. godine Vitni Hjuston je rodila devojčicu koju su Bobi i ona nazvali Bobi Kristina.

Ludo ju je voleo i čekao do iznemoglosti: Ljubavna priča Arsena Dedića i Gabi Novak! (FOTO)

foto: Profimedia

Krajem 1999. i početkom 2000. godine, brak Vitni i Bobija je bio tema tabloida, koji su neprestano pisali o drogama i njihovim zdravstvenim problemima.

2004. godine, Bobi Braun je počeo da snima rijati šou za "Bravo" televiziju pod nazivom "Being Bobby Brown", u kome se i Vitni pojavljivala. Šou je prikazao javnosti najgore godine braka, zavisnost od droga, loše ponašanje i sve zajedno je jako loše uticalo na njen imidž i karijeru koja je krenula da propada.

Sledećih nekoliko godina, Vitni je pokušala da sačuva brak i da se izleči od zavisnosti. Nije uspevala, sve dok se nije pojavila njena majka Sisi i naredila joj da se potpuno povuče iz javnosti i posveti sebi, naravno uz njenu podršku.

Vitni ju je poslušala, napravila pauzu od karijere i razvela se od Bobija Brauna 2007. godine, dobila na sudu starateljstvo nad njihovom jedinom ćerkom Bobi Kristinom Hjuston Braun.

Život slavne glumice bio je horor film: Silovali je na snimanju filma, postala zavisnica, skončala od raka u 58. godini!

foto: Profimedia

Umrla je u 48. godini, 11. februara 2012. godine u Los Anđelesu. Bobi Kristina, ćerka Vitni i Bobija Brauna je teško podnela majčinu smrt.

31. janura 2015. godine, skoro tri godine od majčine smrti, Bobi Kristina je nađena u kadi. Provela je u komi 6 meseci. Bobi Braun i baka Sisi su je posećivali svakodnevno u bolnici i molili se za nju. Bobi Kristina je umrla 26. jula 2015. godine u 22. godini života.

Dokumentarni film "Can I Be Me" otkrio nepoznate detalje o pevačici

U poslednjem dokumentarnom filmu o poknoj pevačici Vitni Hjuston pod nazivom "Can I Be Me", njeni bliski prijatelji i saradnici ispričali su neke do sada nepoznate detalje o njenom životu.

Njena bliska saradnica, stilistkinja Elin Lavar, kao i pevačicin telohranitelj Kevin Amons, rekli su da je Vitni Hjuston bila biseksualka i da je imala dugu vezu sa svojom asistentkinjom Robin Kroford.

Udavala se 3 puta, mužu otvoreno priznala da voli drugog: Ljubavni život Svetlane Cece Bojković je poput filma! (FOTO)

foto: Profimedia

"Vitni je upoznala Robin kada je ona imala samo 16 godina i radila je za nju do 2000. godine. Živele su zajedno, delile sve, pa i krevet. To je njena najlepša, najproduktivnija i najzdravija veza koju je imala u životu," navode njeni bližnji.

I ranije se pričalo o njenoj seksualnosti. Jednom prilikom, njen omraženi muž Bobi Braun izjavio je da bi Vitni bila živa, da nije od celog sveta morala da krije da je volela ženu.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs