Ne cvetaju joj ruže

Supruga je ne podnosi, saradnici je tuže za mobing, život joj se raspada: Ne bojim se za novac, uvek ću živeti kako hoću

Posao joj propada, a sa njim izlaze i novi, ne baš laskavi detalji iz njenog privatnog života

Vip priča
Autor:
Supruga je ne podnosi, saradnici je tuže za mobing, život joj se raspada: Ne bojim se za novac, uvek ću živeti kako hoću
Foto: Profimedia

Privatni život Elen Dedženeres(62) bio je često izložen javnosti i pre nego što se u martu počela kotrljati lavina optužbi zbog maltretiranja, mobinga, rasizma i seksualnog uznemiravanja unutar ekipe s kojom radi svoj šou program.

Otkad je počela vezu s Poršom de Rosi priča se da im je odnos često na ivici ekscesa. U razgovoru sa Oprom Vinfri u njenom šou programu, Porša se prisetila dana kad je upoznala Elen.

"Bilo je to 2000. i bila je to ljubav na prvi pogled. Tad nisam imala hrabrosti javno priznati svoju seksualnu orijentaciju, bojala sam se kako će to uticati na moju karijeru," rekla je danas 47-godišnja glumica i model.

Srele su se ponovno 2003. na dodeli VH1 muzičke nagrade u Los Anđelesu. Ubrzo nakon toga počele su vezu, a u javnosti su se nedugo zatim zajedno pojavile na dodeli Zlatnog Globusa nagrada na Beverli Hilsu.

Dve godine kasnije počele su zajednički život. Elen Dedženeres je najavila venčanje u svom šou programu i brak su sklopile 16. avgusta 2008.

Nekoliko godina pisalo se da žive u harmoničnom braku, ali 2013. krenule su glasine da se razvode te da su među njima česte svađe i nesporazumi. Idućih godinu dana stalno su bile na naslovnicama magazina koji su pisali o njihovim bračnim svađama.

Elen i Porša nisu nikad ništa demantovale, ali su im 2014. dosadile glasine da su se razišle pa je Elen odgovorila tabloidima u svom šou:

"Videla sam novine, kažu da su se Elen i Porša razvele. Neverovatno, a izgledaju tako srećno."

Godine 2018. proslavile su deset godina braka. Porša de Rosi u braku je s trenutno jednom od najmoćnijih i najbogatijih žena na svetu. Procenjuje se da bogatstvo Elen iznosi 340,000.000 dolara. I ako se pojave vesti o njihovim svađama i eventualnom raskidu, moćni Elenin PR tim ubrzo takve glasine ućutka.

Ipak, kraj prošle godine pojavila se vest da je Porša besna na Elen i njene potrošačke navike. Navodno se naljutila jer joj TV voditeljka nije rekla da kupuje kuću za 27,500.000 dolara.

"Uvek uzimam ono što želim da imam. Živim u izobilju i uvek ću imati dovoljno novca. Tako živim svoj život i ne bojim se da ću ostati bez novaca," rekla je Elen i dala do znanja da sama odlučuje kako će trošiti novac.

Porša de Rosi je poslednjih meseci čvrsto stala u obranu Elen Dedženeres od napada da je najlošija osoba na svetu.

Pre braka s Poršom, Elen je imala nekoliko veza sa ženama. Prva devojka bila joj je Kejt Perkof, s kojom je živela tokom studiranja u Nju Orlansu. Posvađale su se jer je Kejt navodno bila neverna.

Ponovno su se videle nekoliko nedelja kasnije u klubu u kojem je nastupao Elenin brat sa svojim bendom. Kejt je htela da se pomire, ali Elen je bila uvređena. Kejt je napustila klub, a nakon koncerta Elen je, na putu kući, videla tešku saobraćajnu nesreću. Idući dan saznala je da je Kejt poginula.

To joj je trajno obeležilo život. Elen je bila i u vezi s glumicom En Heč, kojoj je to bila jedina lezbejska veza u životu. Raskinule su 2000.

Pre nje je Elenina partnerka bila fotografkinja Aleksandra Hedison, koja je sad u braku s glumicom Džodi Foster.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs