pogledajte

Skrivena kuća u cveću: Elen Dedženeres prodaje ovu nekretninu, a mi se pitamo - zašto? (FOTO)

Elen Dedženeres i njena supruga Porša de Rosi prodaju lepu kuću uređenu u Tjudor stilu u Montesitu u Kaliforniji. Reč je zapravo o dva objekta koja su međusobno povezana zimskim vrtom, a u kojem raste citrusno voće.

Enterijer
13:58h Autor:
Skrivena kuća u cveću: Elen Dedženeres prodaje ovu nekretninu, a mi se pitamo - zašto? (FOTO)
Foto: Profimedia

Tjudorske kuće su objekti po uzoru na englesku arhitekturu građenu u periodu od 1600. do 1700. godine. Kuća slavne televizijske voditeljke i glumice originalno je izgrađena u Sariju u Engleskoj pa je pažljivo dekonstruisana i prevezana u Kaliforniju, a tamo ponovo sastavljena na privatnom zemljištu veličine oko pola hektara.

Drvena kuća koja se montira u roku od 24 sata: Vikendica za istinsko uživanje i odmor! (VIDEO)

foto: Profimedia

Po holivudskim standardima to se smatra manjom kućom jer ima samo tri spavaće sobe, dve dnevne sobe i 2,5 kupatila, dok je visoka živica i atraktivna stabla skrivaju od znatiželjnih pogleda. Okružena je cvećem i raznovrsnim zelenilom koji su zahvaljujući visokim prozorima vidljivi iz gotovo cele kuće.

Zbog njih vam kuća izgleda neuredno i zapušteno: 5 detalja na koje mora da se obrati pažnja!

foto: Profimedia

Iako je napravljena u starinskom stilu, opremljena je svim pogodnostima modernog doba, što je posebno vidljivo u atraktivnoj kuhinji. U kući se nalaze i velika trpezarija, manja prostorija za posluživanje doručka, privatna biblioteka, kućna teretana, podrum i garaža u koju se mogu parkirati tri automobila.

12 znakova da vas kuća truje: Evo zbog čega ste stalno bolesni!

foto: Profimedia

Voditeljka popularne televizijske emisije "The Ellen Degeneres show" jako voli unutrašnje uređenje – često kupuje kuće, preuređuje ih pa ih potom prodaje po višoj ceni. Slavne supruge kuću su kupile za 3,6 miliona dolara, a za nju traže 6,9 miliona dolara.

Evo zašto svaka kuća mora da ima čuvarkuću: Biljka koja leči sto bolesti! (RECEPT)

foto: Profimedia

Kako vam se dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs