Odzvonilo joj

Pred kamerama ona je ljubazna i fina, a u stvarnosti mobinguje zaposlene: Istražuje se rad poznate voditeljke!

Svi koji su je tužili tvrde da su je pre zaposlenja obožavali, ali da je sa njom rad nemoguć

Šuška se
Autor:
Pred kamerama ona je ljubazna i fina, a u stvarnosti mobinguje zaposlene: Istražuje se rad poznate voditeljke!
Foto: Profimedia

Varner Medija sprovest će internu istragu emisije Elen Dedženeres šou, najavili su rukovodioci medijske kuće, nakon što više nisu mogli ignorisati seriju optužbi na račun voditeljke od strane bivših zaposlenih.

Proslavljena televizijska voditeljka Elen Deženeres (62) je u poslednje vreme na društvenim mrežama česta meta napada, a veliki deo korisnika koji joj zameraju neke postupke, tvrde kako su je ranije obožavali. Nakon brojnih istupa njenih bivših kolega s posla, njen planetarno popularni šou trenutno je pod internom istragom.

Puno se prašine podiglo oko serije optužbi na račun voditeljke od strane njenih nekadašnjih kolega i zaposlenih. Nekolicina njih objavila je svoja iskustva s Elen, a Dedženeres, ako je verovati tim navodima, ne mari preterano za dobar odnos s bilo kime ko nije na njenoj poziciji moći.

Zaposlene je navodno tretirala loše i ponižavala, a pojedini među njima naveli su u pritužbama kako je Elen delila otkaze šakom i kapom te za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sahranu.

"Takve situacije s Elen se uvek događaju tek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom. Uvek je topla, draga i pristupačna, ali u stvarnosti je grozna osoba," rekao je jedan zaposleni, koji je hteo ostati anoniman zbog straha od tužbe, dok ostali pišu kako je maltretirala svoje zaposlene te da je s njom uvek bila reč o nekoj vrsti mobinga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs