PRIČA KOJA INSPIRIŠE

Tužna priča holivudske glumice: Živela kao beskćnica bez prebijenog dinara, a onda je jedan susret promenio sve!(FOTO)

Ovakva priča se ni na filmu ne viđa često. Životni put Hilari Svong je obeležen velikim trzavicama i padovima

Vip priča
Autor:
Tužna priča holivudske glumice: Živela kao beskćnica bez prebijenog dinara, a onda je jedan susret promenio sve!(FOTO)
Foto: Profimedia

Hilari Svonk je uspela da dođe do samog vrha i pojavi se u mnogobrojnim filmovima. Njena karijera je bogata, a za svoj rad je dobila i najznačajnija priznanja. Iako je danas živi u izobilju nije uvek bilo tako. Njena priča je pravi dokaz da životne okolnosti ne određuju ceo život. Ona je bila hrabra i uspela je da se iz nemaštine izvuče i kreira fenomenalan život.

Rođena je 30. jula 1974. godine u Linkolnu kao drugo dete Džudi i Stivena Svonka. Odrastala je u siromašnoj porodici koja nije mogla da joj pruži detinjstvo kakvo su imali njeni vršnjaci. Živeli su u kamp prikolici pored jezera Samiš u Vašingtonu.

Iako se njen život razlikovao od života ostale dece, to je nije sprečilo da se bavi sportom i kao gimnastičarka osvaja nagrade na gotovo svakom takmičenju, a posebno je bila zainteresovana za glumu, pa je posećivala sve radionice i časove koji su bili organizivani u njenoj školi.

Život obeležen velikom tragedijom: Kraljica Maksima njenu smrt nikad nije prebolela! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao da život u siromaštvu nije bio dovoljan, u tinejdžerskim danima njeni roditelji su odlučili da se razvedu, a ona je ostala da živi sa majkom. Finansijska situacija je u tom trenutku postala još teža, pa su neko vreme, dok majka nije uspela da nađe posao, živele kao beskućnice, a noć bi prespavale u kolima.

Cela situacija ju je primorala da napusti srednju školu i potraži posao. Od gumačkih angažmana kupovala je hranu za sebe i majku.

Dan koji je promenio sve

A ond joj se život, bukvalno preko noći, promenio iz korena. Zbog svog glumačkog umeća zapala je za oko lovcima na talente, pa je dobila ulogu u filmu "Bafi, ubica vampira". Usledile su uloge u filmovima "Momci ne plaču" i "Devojka od milion dolara" za koje je nagrađena Oskarom.

Raskinula veridbu zbog njega, on je čuvao do kraja života: Ljubavna priča Zorana Radmilovića tera suze na oči!

foto: Profimedia

Skandal koji je umalo koštao karijere

Uporedo sa glumačkom karijerom počela je da se bavi i humanitarnim radom, jedan deo svog života posvetila je borbi za ljudska prava i borbi protiv porodičnog nasilja.

Međutim, jedna od takvih podrška umalo je nije koštala karijere i kredibiliteta. Naime, u oktobru 2011. godine Svonkova je prisustvovala kontraverznom događaju u glavnom gradu Čečenije, Groznom, povodom 35. rođendana čečenskog predsednika Ramzana Kadirova. Nakon što mu je javno čestitala rođendan i bila fotografisana u njegovom društvu, borci za ljudska prava javili su se i pokrenuli lavinu negativnih komentara.

Ispostavilo se da glumica nije znala da u Čečeniji Kadirov krši ljudska prava i da je i sam bio optužen zbog nasilja nad drugima. Istog trenutka Svonkova se oglasila povodom ovog skandala i javno se izvinila i zažalila zbog svog učešća u čečenskom događaju, pravdajući se da nije bila svesna tih skandala koji se kriju iza ovog predsednika.

Tragičan kraj legendarne glumice: Ceo život se borila sa teškom depresijom, gubitak deteta nikad nije prežalila! (FOTO)

foto: Profimedia

Ljubavni život strogo krije od javnosti, a jedni što se zna je da je udata za Filipa Šnajdera, a njihovo venčanje je održano u tajnosti na ranču Santa Lusija u Kaliforniji.

Svonkova je nosila venčanicu koju je kreirao Eli Sab. Haljina je sašivena od čipke, šifona i svile. Bilo je potrebno 6 metara tila da bi se sašio veo. Za vez na njenoj haljini utrošeno je 70 sati, a celokupna haljina je rađena 150 sati.

Bizarna životna priča glumice:Prvi muž je varao sa najboljom drugaricom, drugi doveo do bankrota, smrt ćerke je dotukla!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs