Ljubav jača od svega

Kažu da Mesijeva supruga stoji čvrsto na zemlji, uprkos bogatstvu: Da li je Antonela najzgodnija žena fudbalera? (FOTO)

Vrele letnje dane par provodi u Španiji

Vip priča
Autor:
Kažu da Mesijeva supruga stoji čvrsto na zemlji, uprkos bogatstvu: Da li je Antonela najzgodnija žena fudbalera? (FOTO)
Foto: Profimedia

Fudbaleri Lionel Mesi i Luis Suarez trenutno su na godišnjem odmoru sa suprugama i decom. Za destinaciju su odabrali špansku Formenteru, ali svu pažnju ukrala je zanosna Mesijeva supruga Antonela Rokuzo. Antonelu opravdano smatraju jednom od najlepših žena fudbalera, a njena linija oduševila je sve nakon što su fotografije s jahte obišle svet.

Naime, Antonela se može pohvaliti manekenskom linijom i nakon troje dece.

Antonela je Mesija upoznala kada su imali samo pet godina, jer je lepotica sestrična njegovog prijatelja iz detinjstva, fudbalera Lukasa Skaglije. Ipak, par se venčao na luksuznoj ceremoniji tek 2017. godine nakon više od deset godina veze.

Naime, iako su se znali od najranijeg detinjstva, životni putevi su im se razdvojili, a zatim ponovo spojili 2007. godine kada su počeli da se zabavljaju. Te je godine Antonela ostala bez bliskog prijatelja koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Lionel je preleteo pola sveta kako bi došao do Argentine te bio uz nju.

Danas imaju trojicu sinova, a i sama Antonela skupila je gotovo 13 miliona obožavatelja na Instagramu. Ipak, za par se vezao jedan mali “skandal” kada je Mesi bio u Barseloni i kada se Antonela zagledala u drugog, ali brzo je raskinula s njim sve veze te obnovila onu s fudbalerom kada se vratio u rodnu zemlju, a njihov je odnos od tada s godinama samo sve jači.

"Ona je ostavila mene, ali ako ništa drugo, barem me nije ostavila zbog neke budale, nego zbog Mesija," izjavio je tada muškarac koji ipak nije uspeo razdvojiti slavni par.

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs