S KONJA NA MAGARCA

NIKO NE RAZUME ŠTA JE LEPOTICA POPUT NJE VIDELA NA KANJEU VESTU: Znaju se 11 godina, a SMUVAO je odmah nakon razvoda!

Ni nama baš nije najjasnije kako se sa Bredlija Kupera dolazi (spada) na Kanjea Vesta...pogotovo ako izgledate kao Irina Šajk!!!

Šuška se
Autor:
NIKO NE RAZUME ŠTA JE LEPOTICA POPUT NJE VIDELA NA KANJEU VESTU: Znaju se 11 godina, a SMUVAO je odmah nakon razvoda!
Foto: Profimedia

Lepa manekenka Irina Šajk upoznala je Kanje Vesta na snimanju njegovog spota, pre 11 godina, a u romansu su uplovili ubrzo nakon reperevog razvoda od Kim Kardašijan.

Ukrugu poznatih i slavnih krajem maja krenula su šuškanja kako su reper Kanje Vest i supermodel Irina Šajk novi par, a onda je stigla i potvrda. Par je viđen na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi gde su proslavili njegov 44. rođendan.

Par je odseo u luskuznom hotelu Villa La Coste, a paparaci su ih snimili tokom ležerne šetnje tokom koje reper nije skidao veliki osmeh s lica.

Pri povratku kući, oboje su se skrivali ispod kapuljača na aerodromu. Da stvar bude još zanimljivija, na dan kada je par uhvaćen zajedno, Kanjeova bivša supruga Kim Kardašijan javno mu je čestitala rođendan i poručila mu kako će ga zauvek voleti.

Kanje i Irina su se upoznali se 2010. kada su sarađivali na njegovom spotu "Power" u kojem je Irina glumila anđela, a dve godine kasnije nosila je njegovu reviju na nedelji mode u Parizu. Poslednja moguća pozivnica je DMX majica koju je Irina nosila u aprilu, a radi se o Vestovoj saradnji s poznatim brendom Balenciaga.

Kanje je u februaru službeno okončao sedmogodišnji brak s Kim Kardšijan s kojom ima četvoro dece, pa mnogi to vide kao razlog zašto se tek sad nešto desilo među navodnim parom. Sada su paparaci uslikali Irinu u šetnji s ćerkom Leom, a mnogima nije jasno šta vidi u reperu.

Irina Šajk
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs