NEĆETE VEROVATI ČIJA JE OVA LEPOTICA DEVOJKA: Čim se pojavila, muškarcima su pale vilice i to s dobrim razlogom

Julijana Nalu (24) je nova devojka Kanje Vesta, a svoj izgled je značajno prilagodila ukusu slavnog repera

Ljubav
15:27h Autor:
NEĆETE VEROVATI ČIJA JE OVA LEPOTICA DEVOJKA: Čim se pojavila, muškarcima su pale vilice i to s dobrim razlogom
Julijana Nalu, devojka Kanje Vesta, Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nova devojka Kanje Vesta, Juliana Nalu ostavila je malo mašti na volju kada se u nedelju pojavila na jednoj zabavi u Zapadnom Holivudu. Brazilska manekenka je obukla crne mrežaste prozirne helanke sa potpisom Žan Pol Gotjea, dok je na nogama nosila Balensijaga čizme.

Iako ima samo 24 godine, priča se da se u nju zaljubio duplo stariji Kanje Vest čim je ugledao. Sada ne prođe dan, a da je ne izvede na večeru... Ipak, njihova veza i nije tako bajkovita koliko se mlada Julijana trudi da je prikaže javnosti.

Ipak, čim se pojavila u Zapadnom Holivudu svi su odmah pretpostavili da je upravo ona devojka Kanje Vesta. Pričalo se da on savetuje svaku svoju devojku kako da se oblači, a tako je bilo i sa Kim Kardašijan kojoj je sasvim promenio imidž.

1 / 5 Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Julijana je od šeste godine sanjala da postane manekenka, a san joj se ostvario kada je postala zaštitno lice brazilskog Loreala u dobi od 18 godina.

Danas živi svoj san, dok je na Instagramu prati 670.000 ljudi i skoro pola miliona na TikToku.

"Želela sam da radim velike stvari van Brazila, ali nisam imala pojma koliko je teško. Morala sam da pokušam. Mama mi je pomogla da ostvarim svoje snove," rekla je Julijana nedavno.

Inače, šuška se da će njena veza sa Kanjem Vestom ubrzo da se završi s obzirom na to da on ne može da prihvati razvod od bivše supruge Kim Kardašijan. Do sada se zabavljao sa Džulijom Foks, ali i sa manekenkom Čejni Džons. Međutim, sve njegove veze kao da su bili pokušaji da zaboravi Kim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs