SESTRE KARDAŠIJAN NIKAD BOLJE NISU IZGLEDALE: Kim sve mršavija, Kloi sve zgodnija, dok je ONA doživela strašan BLAM

Kardašijanke su napravile pravu pometnju na crvenom tepihu kada je Kim dobila nagradu do udruženja američkih dizajnera

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan se pojavila sinoć u Njujorku na CFDA Fashion dodeli nagrada koje uručuje udruženje američkih dizajnera i to obučena u lateks iz kojeg bukvalno ne izlazi. Crna Guči haljina savršeno je stajala na njenom vidno mršavijem telu. Kim je napravila pravu pometnju kada je prošetala crvenim tepihom i to bez karakterističnih oblina.

Amerikanci joj ne mogu oprostiti što tako brzo topi svoje prepoznatljive obline, te kruže priče kako ide toliko daleko da je odlučila da izvadi silikone iz grudi i zadnjice, te da koristi lek za dijabetičare kako bi izgubila što više kilograma.

Kim Kardašijan, Kajli Džener
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Društvo na crvenom tepihu pravila joj je sestra Kloi Kardašijan koja svakim danom izgleda sve bolje, dok je sama nekoliko puta navodila kako gorčinu od Tristanove nevere leči u teretani. Treninzi su urodili plodom, jer je na crvenom tepihu bila jedna od najzgodnijih žena obučena u Lakuan Smith isečenu haljinu koja je otkrivala njene zategnute trbušnjake.

Kloi Kardašijan
foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Kardašijankama na crvenom tepihu društvo su pravile i sestre Džener. Kajli je sa mamom Kris prošetala i pokazala da ispod haljine ne nosi veš, dok je Kendal dominirala u beloj haljini.

Kim Kardašijan, Kajli Džener
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs