HEMIJA IZMEĐU NJIH POSTOJI VEĆ 20 GODINA: Džulija Robert konačno otkrila zašto nije bila u vezi sa Džordžom Klunijem

Džulija Roberts i Džordž Kluni otkrili su zašto nikada nisu postali ljubavni par, iako su njihovi obožavatelji to priželjkivali.

Celebrities
Autor:
HEMIJA IZMEĐU NJIH POSTOJI VEĆ 20 GODINA: Džulija Robert konačno otkrila zašto nije bila u vezi sa Džordžom Klunijem
Džulija Roberts otkrila zašto nije bila u vezi sa Džordžom Klunijem, Foto: GRAHAM WHITBY BOOT / Allstars / Profimedia

Džulija Roberts i Džordž Kluni jedne su od najvećih zvezda u Holivudu, između kojih hemija na velikim ekranima postoji već više od 20 godina, a njihovi obožavatelji priželjkivali su da se među njima rodi i nešto više od dobrog prijateljskog odnosa.

Međutim, to se nikada nije dogodilo, a Džulija i Džordž bili su i ostali najbolji prijatelji tokom uspešnih karijera, a svoju vezu nikada nisu podigli na viši nivo.

Džordž kluni i džulija Robert prijatelji su 20 godina
Džordž kluni i džulija Robert prijatelji su 20 godinafoto: Profimedia

U novom intervjuu koji su dali povodom promocije njihovog najnovijeg filma "Ticket To Paradise" konačno su otkrili zašto je njihov odnos ostao platonski i zašto nikada nisu izlazili u stvarnom životu.

54-godišnja Džulija i 61-godišnji Džordž danas su u srećnim brakovima sa svojim supružnicima, ona s Denijem Moderom, a on s Amal Kluni, ali poznavali su se još dok su oboje bili slobodni.

Džordž je u braku sa advokaticom Amal
Džordž je u braku sa advokaticom Amalfoto: Profimedia

Tokom brzog postavljanja pitanja za Access Hollywoodu, voditelj Kit Hover pitao je holivudske veterane da li su ikad pomislili da imaju nešto više od prijateljstva.

"Da ne izlazimo jedno s drugim? Mislim da to nismo trebali posebno da navodimo! To se samo od sebe činilo kao ispravna stvar", izjavila je Džulija.

Džordž se na to nadovezao tvrdnjom da im je romantični život bio nekako užurban u to vreme.

"Džulija je uvek bila u vezi, ili sam ja bio u vezi. Ali odmah smo postali prijatelji. Bilo nam je zabavno, tako da mislim da to uopšte nije bilo važno", zaključio je Džordž.

Džordž i Džulija glimeli su u nekoliko filmova
Džordž i Džulija glimeli su u nekoliko filmovafoto: mage Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Džulija i Džordž zajedno su glumili u nekoliko filmova, uključujući "Oušunovih jedanaest" 2001., "Ispovesti opasnog uma" 2002., "Oušunoih dvanaest" 2004. i "Money Monster" 2016.

U njihovoj novoj romantičnoj komediji "Ticket To Paradise", glume bivše supružnike koji se ponovno sastaju kako bi sprečili svoju ćerku da se uda za muškarca kojeg je nedavno upoznala. Deo priče filma zahtevao je da se poljube, što je Džulija smatrala pomalo bizarnim.

"To mi je pomalo smešno, kao da ljubiš svog najboljeg prijatelja", rekla je Džilija.

"Pa, hvala na tome. Znaš da sam dva puta bio najseksi muškarac na svetu?", odgovorio joj je Džordž u svom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs