KO BI REKAO

NAJLEPŠA ŽENA SVETA GODINAMA BILA LJUBAVNICA SADAŠNJEG SUPRUGA: Muškarce menjala kao čarape, a pala na oženjenog

Slavna glumica Julia Roberts u supruga se, kaže, zaljubila na prvi pogled, a on je tada bio u braku.

Celebrities
Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA GODINAMA BILA LJUBAVNICA SADAŠNJEG SUPRUGA: Muškarce menjala kao čarape, a pala na oženjenog
Ljubavni život Džulije Roberts, Foto: Profimedia

Glumica Džulija Roberts (54) proslavila je 20. godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom (53), a svoju sreću je podelila s obožavateljima na Instagramu.

'Ne mogu se prestati smešiti, ne mogu prestati ljubiti', napisala je slavna glumica uz fotografiju na kojoj ljubi supruga.

Slavna glumica poznata i po prekrasnom osmehu, 1993. udala za muzičara Lilea Loveta, no razveli su se nakon samo dve godine braka. Godine 2002. ponovno se udala, i to za snimatelja Daniela Modera s kojim je i danas u braku. Vjenčanje je održano na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku.

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali 'razaračicom braka' jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

O njihovom prvom susretu glumica je rekla:

'Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam biti sa njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima.'

Par ima troje dece. 2004. dobili su blizance, kćer Hazel i sina Phinaeusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henrija.

Magazin People je 2000. godine uvrstio Juliju Roberts u 50 najljepših ljudi na svetu, a 2010. isti magazin dodelio joj je titulu najljepše žene na svetu. Godine 2017. je sa suprugom i decom posetila Hrvatsku pa je, među ostalim, boravila u Splitu.

Pre prvog braka Džulija Roberts bila je kratko verena za glumca Kifera Sutherlanda, no prekinuli su 1991. godine samo nekoliko dana pre venčanja.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Godine 1993. udala se za kantri pevača Lilea Loveta kojeg je upoznala samo tri nedelje pre njihove svadbene svečanosti. Međutim, razišli su se 1995., a do dan danas javnosti nije jasno šta je radila s njim jer ga mnogi smatraju jednim od najneuglednijih muškaraca u Holivudu.

Takođe je bila u romantičnim vezama s glumcima Dilanom McDermotom, Metju Perijem, Džejsonom Patrikom i Liamom Nisonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs