LJUBAV

LJUBAVNI TROUGAO KATARINE RADIVOJEVIĆ: Čak dva muškarca su joj preotele poznate Hrvatice

Lepa Zone uživa u samačkom životu, a na ljubav trenutno i ne misli

Ljubav
12:32h Autor:
LJUBAVNI TROUGAO KATARINE RADIVOJEVIĆ: Čak dva muškarca su joj preotele poznate Hrvatice
Ljubavni život Katarine Radivojević, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Katarina Radivojević ovih dana ponovo je tema interesovanja javnosti. Naime, nakon smrti Vidoja Ristovića, njenog bivšeg dečka oglasio se i Miša Grof koji je naveo da je upravo Katarina ta koja je Nikolinu Pišek upoznala sa Vidojem.

"Nikolina i Katarina Radivojević su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dve godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje drugarice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. Joj, bože, pa što nije ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma vaspitana," rekao je Miša Grof za Kurir.

Ljubavni život Katarine Radivojević uvek je intrigirao javnost, a tek kasnije je priznala da je bila u veszi sa slavnim holivudskim glumecem Benisijom del Torom (55).

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

1 / 5 Foto: Profimedia

Katarina nije imala baš sreće u ljubavi pa je tako bila s Vidojem Ristovićem, koji ju je ostavio zbog Nikoline Pišek.

"Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina," rekla je Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".

Takođe je imala romansu sa Igorem Kojićem, koji je raskinuo s glumicom zbog Severine od koje se i razveo prošle godine.

1 / 5 Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen," ljubazno je jednom prokomentarisala pitanje medija o ovoj vezi.

Ovo je bila još jedna ljubav na daljinu, budući da je čuvena Zona tih dana snimala seriju "Najbolje godine" u Hrvatskoj. I ona je sama priznala da je daljina veliki problem, ali je demantovala glasine o raskidu, da bi se potom tiho rastala od Miškovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs