VEČ DECENIJU SU U SKLADNOM BRAKU

MUŽ ANE STANIĆ BIO OŽENJEN FATALNOM VODITELJKOM: Vezi sa pevačicom kumovale ličnosti koje SVI ZNATE! (FOTO)

Pevačica svoju privatnost dobro čuva od očiju javnosti!

Ljubav i zavođenje
13:58h Autor:
MUŽ ANE STANIĆ BIO OŽENJEN FATALNOM VODITELJKOM: Vezi sa pevačicom kumovale ličnosti koje SVI ZNATE! (FOTO)
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Jedna od omiljenih domaćih pop pevačica više od decenije je u srećnom braku, a kako ne priča previše o svom privatnom životu, malo njenih fanova zna ko je njen suprug. Ana Stanić obično pušta da njene pesme i stil govore umesto nje i izbegava da deli s javnošću bilo šta o svom životu, naročito kada je reč o porodici.

1 / 4 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Zato je malo poznato da je ona više od decenije u srećnom braku sa četiri godine starijim Momčilom Lavrnićem — 2010. godine venčali su se na tajnoj ceremoniji u jednom fruškogorskom manastiru, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać. Par je godinu dana kasnije dobio sina Vuka, a Momčilo iz prvog braka, s voditeljkom Brankom Nevistić, ima i sina Luku.

Anin izabranik nekada se bavio košarkom, danas je uspešan biznismen, a ni on, kao njegova supruga, ne deli s javnošću detalje njihove intime.

Međutim, kada se početkom 2020. pisalo da su se razveli u tajnosti, pevačica je morala da se obrati medijima, što je učinila putem svog profila na Instagramu.

— Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muž i ja živimo odvojeno. To su neistinite informacije. Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno — napisala je Ana.

Tom prilikom je dodala da se nikad nije bavila natpisima medija i da je u ovom slučaju demantovala isključivo zbog deteta. Pevačica je napomenula da njen sin mora da čita neistine o životu svoje porodice.

— Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život, jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu — poručila je Ana Stanić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs