gOCA TRŽAN OTOVRENO PIRČA O TOME

OVE JAVNE LIČNOSTI OBOŽAVAJU NUDIZAM: Među njima su glumci, pevači i JEDNA POLITIČARKA (FOTO)

Dugogodišnji nudisti ističu da je osećaj slobode koji imaju, već posle prvog sunčanja, neprocenjiv! Naglašavaju da se tako grade potpuno drugačiji odnos prema sebi i svom telu.

Vip priča
14:09h Autor:
OVE JAVNE LIČNOSTI OBOŽAVAJU NUDIZAM: Među njima su glumci, pevači i JEDNA POLITIČARKA (FOTO)
Foto: Pirntscreen Instagram / Damir Dervišagić, ATA Images

Naime, i među našim javnim ličnostima ima dosta nudista, koji redovno posećuju nudističke plaže kako kod nas, tako i u inostranstvu. A neka imena će vas, definitivno, iznenaditi!

Nudističke plaže su postale popularne pedesetih godina prošlog veka, a prve su se pojavile na Francuskoj obali.

Evo ko voli sve nudizam među našim popularnim ličnostima!

MIRJANA KARANOVIĆ

Jedan od najpoznatijih nudista sa naše scene je glumica Mirjana Karanović, koja je među prvima počela da odlazi na crnogorsku nudističku plažu. Retko kada propušta čari Ade Bojane.

Mirjana Karanović
foto: Instagram / Mirjanakaranovic

MARINA TADIĆ

I pevačica Marina Tadić voli da posećuje mesta za nudiste i potpuno otvoreno priča o tome. Redovno i svoje pratioce obaveštava o svim dešavanjima, pa se desi da ih povremeno počasti i nekom golišavom slikom sa plaže.

DANICA MAKSIMOVIĆ

Ova glumica, već, 27 godina letuje sa suprugom na istoj plaži, koju nikako ne želi da menja! Voli da iskoristi jutro, pa je oko sedam već na ležaljci, a čim sunce upekne ona se sklanja u kafić ili koristi šetnju oko bungalova.

Danica Maksimović
foto: Instagram / danymaksi

GOCA TRŽAN

Poznata je po tome da nema dlake na jeziku, pa je potpuno otvoreno pričala o svom iskustvu na nudističkoj plaži.

- Nudista sam. Uvek radije biram nudističke plaže. U Crnu Goru više ne idem jer tamo ima mnogo fotografa, ali bila sam u Grčkoj i bilo mi je predivno. Taj osećaj se veoma teško može objasniti. Mora da se doživi. Jednom sam na nudističkoj plaži srela Dejana Savićevića. Javila sam mu se, ali on je sklanjao pogled - otkrila je Tržanova.

Goca Tržan
foto: Instagram / Goca Trzan

KATARINA RADIVOJEVIĆ

Katarina Radivojević obožava nudizam, ali veoma nerado priča o ovoj temi. Iako paparacima, koji su je više puta uslikali na Adi Bojani, nikada nije davala na značaju, niti je bežala od njih.

Katarina Radivojević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

BRANISLAV LEČIĆ

Dok nije postao poznata ličnost, redovno je odlazio na nudističke plaže. Međutim, sa rastopm popularnosi je sve više izbegavao da bude viđen na takvim mestima. Uvek se plašio da ga neko ne uslika, a i ne prepozna od kupača. Međutim, tokom poslednjih godina dvaput je posetio nudističku plažu za svoju dušu.

Branislav Lečić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sa druge strane, i svetski džet set voli život i skladu sa prirodom.

BRED PIT

Nudizmu nije odoleo ni jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, koji se mogao videti kako uživa u vodi i sucu, bez ijednog komada odeće.

Bred Pit
foto: Profimedia

RIKI MARTIN

Popularni pevač često i na svojim društvenim mrežama kači obnažene fotografije, te ne bi trebalo ni da nas izenadi činjenica i da je veliki ljubitelj nudizma.

Riki Martin
foto: Profimedia

Međutim, i među političarima ima pirstalica naturalizma.

ANGELA MERKEL

Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel, pre više decenija bila je nudista, a ta činjenica se neretko pominje u njenoj biografiji.

Angela Merkel
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs