bojan karić

IMALI SU GALA VENČANJE, MLADA JE BLISTALA U VERSAĆE VENČANICI: Gde je danas prvi muž Jelene Karleuše (FOTO, VIDEO)

Razvod Jelene Karleuše od Duška Tošića je glavna vest u svim medijima, a mi se prisećamo njenog prvog braka sa Bojanom Karićem.

Celebrities
13:44h Autor:
IMALI SU GALA VENČANJE, MLADA JE BLISTALA U VERSAĆE VENČANICI: Gde je danas prvi muž Jelene Karleuše (FOTO, VIDEO)
Kako izgleda prvi muž Jelene Karleuše, Foto: PrintscreenJutjub/Mihailo Gentleman

Pop diva Jelena Karleuša danas je izdala zvanično saopštenje za javnost da se razvodi od bivšeg fudbalera, a sada menadžera Duška Tošića nakon 14 godina braka u kojem su dobili dve ćerke Niku i Atinu.

Jelena Karleuša je i pre braka sa Duškom, privlačila pažnju javnosti svojim ljubavnim životom.

Prvi Jelenin brak bio je sa Bojanon Karićem, sinom Sretena Karića rođenog brata Bogoljuba i Slavice Karić. Pevačica i naslednik bogate imperije Karić venčali su se 23. septembra 2004. godine.

Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, nakon čega su sklopili i građanski brak u "Vili Jelena" svadbenim veseljem pred 250 zvanica.

Mlada je tada blistala u venčanici Donatele Versaće" i bez nakita, osim venčanog prstena. Tada je odlučila da svom prezimenu doda i mladoženjino, ali je albume nakon toga nastavila da snima pod prezimenom Karleuša.

Svako od zvanica, a bilo ih je oko 250, dobili su poklone - čokoladne bombone u tilu, ukrašene "Svarovski" grožđem i ružama, sa listovima i drškom od srebra. Sve je bilo u belom - od stolica, stolova, ruža, balona, konobara... A na nekoliko švedskih stolova. Mladenačka torta bila je visoka dva metra i teška 200 kilograma- pisali su tada mediji.

Jedini običaj koji su mladenci tada ispoštovali bio je prodaja nevestine cipele. Marko, Jelenin brat od tetke, koji se na motoru pojavljuje u njenom spotu "Manijak", skinuo je sestrinu cipelu i prodao je deveru, Bojanovom rođenom bratu Stefanu za 900 dolara. Kao i svako dete, odmah je pitao koliko igračaka može da kupi za toliki novac.

Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine.

Kasnije je na društvenim mrežama postao viralan snimak u kom je retrospektiva, tačnije delovi koje nismo imali prilike da vidimo sa svadbe, a tada je ljubav između njih bila u punom sjaju.

@eminentan ZAPRATI ZA NASTAVAK SVADBE ❤️IG. eminentannn#fyp #fypシ #foryoupage #viral #jelenakarleusa ♬ original sound - eminentan

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Bojanova sestra , Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Bojan Karić se tri godine nakon razvoda od JK oženio sadašnjom suprugom Mašom, sa kojom je dobio dvoje dece.

Bojan je mnogo godina nakon razvoda promenio način ishrane i drastično smršao. Iako je kuburio sa viškom kilograma, danas izgleda bolje nego ikad.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs