IZNOVA IZNENAĐUJE!

JELENA KARLEUŠA PONOVO ŠOKIRA IZGLEDOM: Za ovu modnu kombinaciju izdvojila 4.100 EVRA, a tek da vidite NAJSKUPLJU STVAR!

Ekspert za neobične modne kombinacije!

Moda
Autor:
JELENA KARLEUŠA PONOVO ŠOKIRA IZGLEDOM: Za ovu modnu kombinaciju izdvojila 4.100 EVRA, a tek da vidite NAJSKUPLJU STVAR!
Foto: Kurir

Poznato je da ova pevačica obožava provokativne stajlinge, a neverovatno je kako joj svaki put polazi za rukom da sve iznenadi novom kombinacijom. Naime, ovom prilikom Jelena Karleuša je bila od glave do pete obučena u zlatne odevne komade.

Na sebi je imala zlatnu haljinu, ispod koje se nazirao veš u identičnoj boji. Kako veoma obraća pažnju na detalje, i ovaj autfit je upotpunila njima.

Tako je na rukama i nogama imala zlatne oklope koji koštaju, čak, 646 evra. Ovoga puta odlučila se za sandale marke "Versaće" sandale od 1.500 evra.

Ipak, na Jeleni su ubedljivo najskuplje - naočare, posebne po krilima na okviru! Karleuša je za njih izdvojila neverovatnih 1658 evra.

Kada uzmemo u obzir i haljinu, koja je bila najjaeftinija - "svega" 300 evra, što je za pevačicu, čini se, prava sitnica, dolazimo do činjenica da je Karleuša za ovu modnu kombinaciju izdvojila vrtoglavih 4. 104 evra!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs