POGLEDAJTE

BRIŽIT MAKRON VS KRALJICA RANIJA - MODNI DVOBOJ: Platile haljine 1000 evra, ipak je jedna IZDOMINIRALA

Jordanska kraljica Ranija pridružila se svom suprugu kralju Abdulahu II i njihovom sinu u poseti Parizu. U ulozi domaćina u Jelisejskoj palati dočekao ih je francuski predsednički par Makron

Moda
12:08h Autor:
BRIŽIT MAKRON VS KRALJICA RANIJA - MODNI DVOBOJ: Platile haljine 1000 evra, ipak je jedna IZDOMINIRALA
Brižit Makron i kraljica Ranija, Foto: Profimedia

Poseta Francuskoj prestonici, jordanska kraljica Ranija označila je u efektnom stajlingu za kakvog se, u ulozi domaćice, odlučila i francuska prva dama Brižit Makron.

Ova bivša učiteljica sa funkcijom prve dame Francuske razvila je prepoznatljiv modni stil i retko kad izlazi iz svoje zone komfora, a koju najčešće čine savršeno krojeni kaput i sakoi, uske pantalone ili minijaturne haljine A-kroja u kojima do izražaja dolazi njena vitka figura.

Brižit Makron, Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Za susret s jordanskom kraljicom ni ovog puta nije odustala od svoje dobitne modne formule, izdanje koje je kreirala elegantnim modelom bele haljine do kolena. Njeni ¾ rukavi naglašeni su interesantnim detaljem belih dugmića, a poput brojnih komada do sada i ovu kreaciju potpisuje njen omiljeni brend Luj Viton.

Brižit Makron, Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Elegantnu haljinu strogih linija 69- godišnja Francuskinja zaokružila je klasičnim salonkama u bež boji, a njenom stajlingu uspešno je parirala jordanska kraljica Ranija koja važi za jednu od najbolje obučenih žena na planeti.

Brižit Makron, Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Jedna od najlepših ali i najbolje stilizovanih kraljica na svetu plenila je pažnju u haljini svetlo plave boje koju je platila čitavo bogatstvo.

Kako bi ju učinila formalnijom, njen originalni prorez na području stomaka prekrila je tkaninom iste boje, a poznata kao velika ljubiteljka aksesoara, iskombinovala ju je uz posebnu verziju torbe By The Way Boston s potpisom italijanskog brenda - Fendi.

Poput prve dame Francuske svoje formalno izdanje zaokružila je klasičnim salonkama u špic, čiju belu verziju potpisuje poznati dizajner obuće Džimi Ču.

Koja je po vama bila bolie obučena?

Pogledajte još fotografija kraljice Ranije u galeriji ispod:

1 / 22 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs