bila je veoma vešta

OTKRIVEN TRIK KOJIM KEJT MIDLTON DRŽI ŽENE DALJE OD VILIJAMA: Uvek je znala kad treba da reaguje i na koji način

Tokom studentskih dana, Kejt Midlton čuvala je Vilijama od očiju drugih žena, a za to je imala poseban trik.

Ljubav
11:13h Autor:
OTKRIVEN TRIK KOJIM KEJT MIDLTON DRŽI ŽENE DALJE OD VILIJAMA: Uvek je znala kad treba da reaguje i na koji način
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Ljubavna priča Kejt Midlton i princa Vilijama oduvek je bila u fokusu budući da važe za jedan od najskladnijih parova na svetu. Poznato je da su njih dvoje pre započinjana ljubavne veze imali prijateljski odnos, a upoznali su se na koledžu.

Oboje su studirali na Univerzitetu Sent Endruz, dok je Vilijam kao princ privlačio veliku pažnju i mamio poglede mnogih devojaka.

Autorka knjige "Kejt: Buduća kraljica", Keti Nikol otkrila je zanimljive detalje koji se tiču njihovog odnosa tokom studentskih dana. Autorka knjige do ovih saznanja došla je zahvaljujući zajedničkoj prijateljici Vilijama i Kejt.

"Sećam se jedne situacije kad se devojka uvaljivala Vilu do te mere da je bilo prilično neprijatno. Pristojan kakav jeste, nikako je se nije uspevao rešiti. Pokušavao je na ljubazan način, ali devojka nije odustajala.", opisala je ona.

Na scenu je nastupila Kejt kao Vilijamova spasiteljka.

"Iznenada, Kejt se stvorila iza Vilijama i nežno ga je zagrlila. Nakon toga je Vil rekao 'Oprosti, ali već imam devojku' i potom su on i Kejt otišli zajedno smejući se."

Princ Vilijam i Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: Profimedia

Prijateljica je ispričala da je Vilijam bio neizmerno zahvalan Kjet jer mu je učinila veliku uslugu.

"Kejt je bila jedina devojka u prostoriji koja je to mogla uraditi. I to samo mesec dana nakon što su počeli studirati."

Vremenom, između njuih se razvilo nešo više od prijateljstva, dok su nakon prve godine studija odlučili da iznajme kuću zajedno sa još dvoje cimera, gde su živeli jednu godinu.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: Profimedia

Na trećoj i četvrtoj godini studija Vilijam i Kejt su se preselili u kuću na privatnom posedu, u okolini Sent Endruza. Vlasnik imanja bio je daljnji rođak princa Vilijama.

"Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da postoji nešto veoma posebno u vezi sa njom, želeo sam to da isražim, ali smo neko vreme bili samo prijatelji", rekao je Vilijam u jednom intervjuu.

1 / 15 Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs