BRAT KEJT MIDLTON PONOVO OBRUKAO PORODICU: Palata je zgrožena potezom kojim je osramotio praunuku kraljice Elizabete

Džejms Midlton je mlađi brat Kejt Midlton, buduće kraljice Velike Britanije, a novim potezom je razbesneo kraljevsku porodicu

Celebrities
12:48h Autor:
BRAT KEJT MIDLTON PONOVO OBRUKAO PORODICU: Palata je zgrožena potezom kojim je osramotio praunuku kraljice Elizabete
Brat Kejt Midlton nazvao psa po članu kraljevske porodice, Foto: Profimedia

Džejms Midlton je najmlađi od troje Midtonove dece. Naime, on je mlađi brat Pipe i Kejt Midlton, supruge princa Vilijama i buduće kraljice Velike Britanije, a poznat je i kao "crna ovca" svoje inače jako uzorne porodice. Sada je ponovo šokirao javnost – nazvavši svoju novu mezimicu po praunuci kraljice Elizabete, Isli Filips.

Džejms Midlron je mlađi brat Kejt Midlton
Džejms Midlron je mlađi brat Kejt Midlton foto: Profimedia

Naime, Džejms se bavi uzgojem pasa te je upravo u svoju pseću "porodicu" dodao još jednog psa, zlatnu retriverku Islu. Inače Džejms ima čak 7 pasa, a ovog leta je jedna njegova kujica donela je na svet i leglo od 8 štenaca. Tako se pohvalio fotografijom svoje supruge, Aliz Tivent, koja je pozirala s novim članom, te je u opis fotografije napisao "Moje zlatne devojke".

Naime, Džejms je objasnio kako joj je to ime dao kako bi odao počast škotskim korenima njenih predaka, ali izvori bliski Bakingemskoj palati tvrde da ostatak kraljevske porodice nije preterano oduševljen idejom da se jedan običan pas zove istim imenom kao i praunuka kraljice Elizabete. Inače Isla Filips je unuka princeze Ane i ćerka njenog sina Pitera Filipsa.

Bakingemska palata je navodno ovim Džejmsovim potezom pomalo uvređena, ali ne mogu ništa službeno da učine jer brat Kejt Midlton formalno nije član kraljevske porodice već bliži srodnik jedne od članica, makar ona bila i buduća kraljica, na njega se kraljevska pravila ne odnose.

Džejms Midlton novim potezom naljutio je kraljevsku porodicu
Džejms Midlton novim potezom naljutio je kraljevsku porodicu foto: ACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, ovo nije prvi puta da je Džejms završio na stubu srama zbog svojih poteza. On važi za ekscentrika sklonog lošim poslovnim potezima. Naime, Džejms Midlton već više godina za redom beleži gubitke u svojoj firmi Nice Group London Limited koju je osnovao 2011.

Reč je o manjoj zanatskoj firmi koja se bavi izradom torti i kolača, ali nikako ne uspeva da ostvari profit. Neprestano je u minusu, zbog čega se u jednom trenu našao na rubu bankrota, a navodno ga je iz "škripca" spasila sestra Pipa.

Džejmsa je iz finansijkse krize spasila sestra Pipa
Džejmsa je iz finansijkse krize spasila sestra Pipa foto: Reuters / Tony O'Brien

Džejms je u braku od prošle godine, a oženio se u najvećoj tajnosti s dugogodišnjom devojkom Aliz Tivent (33) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su se počeli da se raspituju ko je lepotica koja je osvojila njegovo srce.

33-godišnja Aliz već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gde je postala i direktorka jedne tehnološke firme. Ćerka je penzionisanog diplomate Žana-Gabrijela Tiventa, a bliska je s oba roditelja. Upravo je njen otac nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova ćerka jako srećna sa svojim dečkom, o kojem ima samo reči hvale.

Džejms Midlton tajno se venčao sa dugogodišnjom devojkom
Džejms Midlton tajno se venčao sa dugogodišnjom devojkom foto: Printscreen/Insatagram/jmidy

"Aliz je jako srećna u vezi s Džejmsom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag", rekao je njen otac za britanski "Daily Mail" pre tri godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Kembridža ljubi francusku lepoticu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs