VELIKO SLAVLJE

OŽENIO SE BRAT KEJT MIDLTON: Tajna ceremonija održala se na jugu Francuske,a na venčanju je bio i kraljevski par! (FOTO)

Brat Kejt Midlton, Džejms, uplovio je u bračnu luku sa verenicom Alize Tevenet. Par je bračne zavete razmenio na tajnoj ceremoniji na Jugu Francuske, a venčanju su, uz porodicu i prijatelje, pojavili i princ Vilijam i kejt Midlton

Star wedding
OŽENIO SE BRAT KEJT MIDLTON: Tajna ceremonija održala se na jugu Francuske,a na venčanju je bio i kraljevski par! (FOTO)
Džejms Midlton, Foto: Profimedia

Džejms Midlton, mlađi brat vojvotkinje od Kembridža, na svom Instagram profilu otkrio je da je u subotu u krugu porodice i prijatelja razmenio bračne zavete sa svojom verenicom , 32-godišnjim finansijskim stručnjakom Alize Tevenet.

Tajno venčanje održano je francuskom selu Bormes-les-Mimosas na poznatoj Azurnoj obali. Venčanju je prisustvovala Kejt Midlton zajedno sa suprugom, princom Vilijamom, kao i njene sestra Pipa Midlton koja je stigla u pratnji supruga biznismena Džejmsa Metjuza. Pretpostavlja se kako su na venčanju bili i njihovi roditelji Kerol i Majkl Midlton kao i njihovi voljeni psi, Luna i Mejbel, piše Dejli Mejl.

Vest o venčanju podelio je sam Džejms Midlton na svom Instagram profilu, objavivši sliku sebe i supruge Alize. Uz fotografiju je napisao: 'Juče sam oženio ljubav svog života okružen porodicom, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom selu Bormes-les-Mimosas. Rečima ne mogu opisati koliko sam srećan.' Alize je takođe na svom profilu podijelila fotografiju gde je kratko napisala: 'Upravo venčani'.

Venčanje je održano nakon što je Džejms otkrio kako su on i Alize prošle godine bili prisiljeni dva puta da odlože venčanje zbog pandemije korona virusa. Par se upoznao 2018. godine, a verili su se godinu dana kasnije. Prvo su su trebali da se venčaju u julu prošle godine. Ali, bili su prisiljeni da dva puta pomeraju datum venčanja. U postu na Instagramu u septembru prošle godine Džejms je napisao: 'Prošla je godina dana otkako sam zamolio Alize da se uda za mene ... kakva je to samo godina bila!'

'Dva doma, karantin, dva pokušaja venčanja, leglo pasa, pokretanje nove kompanije @ella.co, brijanje brade i još mnogo toga, ali najbolji deo je što to mogu da podelim s tobom, Alize Tevenet i jedva čekam da vidim šta nam budućnost donosi.'

Obzirom da se venčanje održalo u Alizeninoj rodnoj Francuskoj, to znači da će svi njihovi gosti iz Velike Britanije morati da obave kovid testiranje dva dana nakon povratka u Britaniju, ako su dvostruko vakcinisani. Oni koji nisu dvostruko vakcinisini, moraće da provedu 10 dana u samoizolaciji po povratku u Veliku Britaniju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs