RODITELJSTVO

LEKCIJE O RODITELJSTVU KOJE MOŽEMO DA NAUČIMO OD KEJT MIDLTON: Ona ima važan savet za sve roditelje!

Kejt Midlton je otvorila dušu i najiskrenije do sad govorila o roditeljstvu i svojoj deci

Porodica
Autor:
Foto: Profimedia

Kejt Midlton kaže da je imala srećno detinjstvo i da svojoj deci želi da pruži istu količinu ljubavi i način vaspitanja kakav su imali ona i njena sestra i brat.

"Najviše pamtim neke jednostavne stvari iz svog detinjstva, poput igranja u parku pa što češće pokušavam sa svojom decom da sam na svežem vazduhu. Život je toliko užurban postao, da su jednostavne stavri poput gledanja zalaska sunca postali pravi luksuz."

"Bez obzira na sav luksuz koji imamo i ja i moja deca, najviše uživam u jednostavnim stvarima, a vidim da se i njima to dopada."

11 znakova da vaspitavate malog genija: Evo kako da prepoznate natprosečno inteligentno dete!

foto: Profimedia

Ona kaže da se najviše raduje provodu u prirodi. "Mislim da je to odlična stvar za fizičko i mentalno zdravlje. Tako će oni izrasti u jake ljude koji znaju da cene prave vrednosti."

"Često sebi namećemo neke obaveze, moram ovo da uradim ili još samo ono, a zaboravljamo na suštinu života. Sve treba da bude jednostavno."

Nema više razbacanih igračaka: Uz ovaj trik ćete decu naučiti da srede haos za sobom! (FOTO)

foto: Profimedia

"Postoji jedna fotografija na kojoj Šarlot miriše plavi cvetić na nekoj livadi. Ona izazove pravu toplinu u mom srcu, jer je asocijacija na suštinu mog vaspitanja. Provoditi što više kvalitetnig vremena sa decom i ne brinuti previše", zaključila je Kejt.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs