"LAGALI SU DA ZAŠTITE MOG BRATA, A NISU HTELI DA ZAŠTITE MENE" Hari javno NAPAO Vilijama, svi čekaju prinčevu reakciju

Tri serije prvog dela dokumentarca princa Harija i Megan Markl već je izvor mnogih kontroverzi, a sada je stigao trejler i za drugi deo koji je izgleda još šokantniji

Celebrities
16:34h Autor:
"LAGALI SU DA ZAŠTITE MOG BRATA, A NISU HTELI DA ZAŠTITE MENE" Hari javno NAPAO Vilijama, svi čekaju prinčevu reakciju
Princ Hari napao Vilijama, Foto: Printscreen/youtube

Novi trejler za dokumentarac princa Harija i Megan Markl šokirao je Britance jer je u njemu Hari prvi put optužio Palatu da "laže kako bi zaštitila brata, ali ne i mene" te tvrdi da su on i Megan bile žrtve "institucionalnog gaslajtinga".

Još uvek nije poznato na koga je Hari mislio kada je rekao "oni" i zašto ih je optužio da su lagali.

Megan i Hari su optuživali ranije članove kraljevske porodice da su štampi davali informacije, te da im je to narušilo reputaciju.

"Pitam se šta bi nam se desilo da nismo otišli na vreme," kaže Hari, a Megan dodaje:

"Nismo bili bačeni vukovima, bili smo hrana vukovima".

U jednom momentu Hari govori u kameru:

"Uvek sam osećao da je ovo borba za koju se vredi boriti." Dostupne tri epizode pričaju o odnosima medija i Megan Markl, gde ona optužuje iste da žele da je "unište".

Podsetimo, princ Hari nedavno se našao na meti kritika bivšeg osoblja palate i cele britanske javnosti zbog kako su rekli nečuvenog poređenja njegove supruge i princeze Dajane u novom Netfliksovom dokumentarcu.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Korištenje ovih isečaka u dokumentarcu na kojima se vidi princeza Dajana navelo je nekoliko bivših kraljevskih saradnika da se obruše na Harija i Megan, piše "The Telegraph", koji kaže da par nije doživeo nijedan incident niti pritisak medija na bilo koji način koji može da se poredi s onim što je doživljavala pokojna Dajana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs