NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU BLISTA NAKON RAZVODA: Njegova sebičnost im je razorila brak, a ona izgleda bolje nego ikad

Paparaci su uslikali Žizel Bundšen prvi put nakon razvoda, a tom prilikom je njena savršena figura došla u prvi plan.

Celebrities
16:48h Autor:
NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU BLISTA NAKON RAZVODA: Njegova sebičnost im je razorila brak, a ona izgleda bolje nego ikad
Najzgodnija žena na svetu blista nakon razvoda, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Razvod jedne od najlepših žena sveta Žizel Bundšen poslednjih mesec dana bila je tema svih svetskih medija. Kao bomba odjeknula je vest da je slavna manekenka stavila tačku na ljubav s američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, a parnica je završena za kratko vreme zahvaljujući predbračnom ugovoru.

Naime, nakon što je i zvanično okončala svoj brak dug 13 godina Žizel je sa decom sinom Bendžaminom (12) i ćerkom Vivijen (9) otišla u Majami gde su zajedno uživali u jednom akvaparku.

Žizel prvi put u jasvnosti nakon razvoda
Žizel prvi put u jasvnosti nakon razvoda foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nije mogla da promakne budom oku paparaca, a njene najnovije fotografije u kupaćem kostimu izgledaju kao da je upravo sišla sa modne piste.

Iako se pre nekoliko godina oprostila od manekenstva i posvetila se porodici, s vremena na vreme učestvuje u nekim modnim kampanjama. Njena linija i dalje je kao s početka karijere, te je još jednom opradvala titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu.

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, do razvoda braka, prema pisanju stranih medija, kumovala je Tomova sebičnost. Sportista nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri.

Žizel se razvela nakon 13 godina braka
Žizel se razvela nakon 13 godina braka foto: Profimedia

Međutim, zbog Tomove odluke, Žizel je pokupila stvari iz doma, uzela njihovo dvoje dece i napustila ga. Reklo bi se kako i pored razvoda i svega Žizel blista i izgleda nikad bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs