NAJLEPŠA ŽENA ODMAH NAKON RAZVODA NAŠLA JOŠ BOLJEG FRAJERA: Bivši je moli da mu se vrati, a ona ne gubi vreme

Žizel Bundšen uslikana je u društvu muškarca za kog se sumnja da je njen novi dečko, a ubrzo je otkriveno o kome je reč

Celebrities
09:51h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA ODMAH NAKON RAZVODA NAŠLA JOŠ BOLJEG FRAJERA: Bivši je moli da mu se vrati, a ona ne gubi vreme
Žizel Bundšen odmah posle razvoda našla novog dečka, Foto: Profimedia

Razvod jedne od najlepših žena sveta Žizel Bundšen poslednjih mesec dana glavna je tema svih svetskih medija. Slavna manekenka rešila je da stavi tačku na svoj brak sa američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, a reklo bi se da ne želi da gubi vreme.

Naime, nakon što se i zvanično okončala svoj brak dug 13 godina Žizel je sa decom otputovala na Kostariku, a tamo je primećena u društvu muškarca za kog se sumnja da je njen novi dečko.

Iako je mislila da je uspela da pobegne paparacima, fotografi su ipak uspeli da ih uslikaju, a reklo bi se da su njih dvoje prilično bliski.

U prvi mah nije bilo poznato o kome se radi, ali medijima nije trebalo puno da otkriju identitet misterioznog pratioca.

U pitanju je Žoakim Valente koji je inače majstor borilačke veštine džiju-džicu. Zgodni sportista se sve vreme zabavljao sa decom manekenke i činilo se da se dobro provode, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Inače, Žoakim je zajedno sa braćom Pedrom i Guijem trenirao borilačke veštine, da bi to usavršili na akademiji "Gracie" u Rio Deženeiru.

Pedro je 1995. otišao u Majamiji i osnovao svoju školu. Žoakim mu se pridružio 2007. pa je u Americi diplomirao na Univerzitetu Bari, a potom i završio studije kriminologije. Danas predaje u "Valente Brothers" na Floridi.

Ipak, prijatelj Bunšenove je demnatovao da manekenku i sportistu veže išta više od prijateljstva, te da se poznaju godinama, a da li je zaista tako, pokazaće vreme. A fotografije nekadašnjeg najlepšeg para pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs