BIVŠEG JE VARALA S 20 LJUBAVNIKA, A SAD SE ZBOG MUŽA IZOPERISALA: Njena mršavost i plastično lice plaše javnost

Pevačica Rita Ora izgleda sve neprirodnije otkako se udala, a mnogi se pitaju šta se sa njom događa

Celebrities
Autor:
BIVŠEG JE VARALA S 20 LJUBAVNIKA, A SAD SE ZBOG MUŽA IZOPERISALA: Njena mršavost i plastično lice plaše javnost
Poznata pevačica zbog operacija ne liči na sebe, Foto: JAMESYGOTCHA IMAGES Gotcha Images Profimedia

Pevačica Rita Ora jedna je od najvećih pop zvezda današnjice, a iako je dugo bila poznata kao žena s prirodnim oblinama i s vrlo burnim ljubavnim životom, otkako se udala za novozelandskog reditelja i oskarovca Taiku Vajtitija sve se u njenom životu promenilo.

Naime, pevačica već mesecima pleni pažnju javnosti drastično mršavijim izgledom, a koji postaje sve ekstremniji. Još se letos hvalila savršenim trbušnjacima, ali reko bi se da od njih sada nije ostalo ništa i da su ustupili mesto sve lošijem stanju pevačice.

Rira Ora drastično je smršala
Rira Ora drastično je smršala foto: Profimedia

Još jedna velika promena u Ritinom fizičkom izgledu primećuje se na njenom licu – koje postaje sve "plastičnije" i izoperisanije.

Kako stvari stoje, Rita se nedavno podvrgla operaciji preoblikovanja brade i vilice, a postala je i zavisna o hijaluronskim filerima. Sada se sa suprugom pojavila na MTV dodeli nagrada u Nemačkoj te je zgranula javnost zategnutim licem koje jedva da je prepoznatljivo.

Mnogi smatraju da muž loše utiče na nju
Mnogi smatraju da muž loše utiče na nju foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rita je izgledala kao da su joj mišići lica totalno zaleđeni, a mnogi su njen izgled i mimiku uporedili s izgledom Dženet Džekson, kraljicom preteranih plastičnih operacija.

Mnofi smatraju da je pevačica preterala sa operacijama
Mnofi smatraju da je pevačica preterala sa operacijama foto: Chris Ashford / Camerapress / Profimedia

Fanovi su za Ritu poprilično zabrinuti i smatraju da njen novopečeni suprug na nju ne deluje dobro.

Podsetimo se, Rita je na glasu kao žena koja voli da flertuje, čak i sa zauzetima, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom s kojim je kasnije nastavila zabavu i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu.

Takođe, svojevremeno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nikol Kidman zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou "The Voice Australia".

Rita Ora ima buran ljubavni život
Rita Ora ima buran ljubavni život foto: Reuters

Ipak, najviše pažnje privukla su njena dva bivša romantična odnosa. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardašijanom. Rita i brat popularnih sestara imali su gadan raskid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Rita je bila u vezi sa Robom Kardašijanom
Rita je bila u vezi sa Robom Kardašijanom foto: Profimedia

Uz to, u septembru se otkrilo kako letuje, putuje i živi odvojeno od supruga, pod izgovorom da želi da je se on zaželi kada je nema. Mnogi zbog toga sumnjanju kako u svežem braku ovog para sve ne funkcionira najbolje. Ono što zasad sigurno znamo je to da je Rita neprepoznatljiva, a to se mnogima ne sviđa.

U galeriji pogledajte kako je Rita izgledala pre operacija i gubitka kilograma.

1 / 27 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs