OD KAKO SE UDALA, OD MUŽA BEŽI KAO "ĐAVO OD KRSTA", NIKOM GA NE SPOMINJE - ŽIVI KAO DA JE SLOBODNA: Razlog je bizaran

Rita Ora (31) zna kako se uživa. Oko sebe je okupila prijatelje, otišla na plažu, dok čeka da je se muž uželi

Vip priča
Autor:
OD KAKO SE UDALA, OD MUŽA BEŽI KAO "ĐAVO OD KRSTA", NIKOM GA NE SPOMINJE - ŽIVI KAO DA JE SLOBODNA: Razlog je bizaran
Foto: Profimedia

Pevačica Rita Ora (31) ovih dana uživa u Rio de Žaneiru u društvu prijatelja. Obučena u plavi, minijaturni bikini Rita živi kao da nije udata. Strani mediji prenose da nju i prijateljice "saleću" muškarci koji žele da se slikaju sa pevačicom, a ona izgleda kao da joj laska pažnja.

Od muža Taike Vaititija (47) ni traga ni glasa. Još od kako su se venčali njih dvoje se nigde ne pojavljuju zajedno. Razlog više nego bizaran: žele da se užele jedno drugog?!

Rita Ora
foto: Profimedia

Ipak, Rita Ora se ovih dana posvetila muzici pa je u toku snimanja njen novi album. Za to vreme glumac Tiki Vaititi sprema nove projekte - daleko od svoje supruge.

Rita Ora
foto: Profimedia

Još nije poznato da li ovakav način života pozitivno utiče na holivudske brakove ili ne, ostaje nam da posmatramo šta će biti sa Ritom i Tikikijem.

Par se inače zabavlja od marta 2021. godine, a poznati su i po tome što praktikuju intimne odnose u troje. Često u svoje se*sualne igrice uključuju i treću osobu i to pokazuju i javno.

Rita Ora
foto: Profimedia

Kada su pre dva meseca razmenili bračne zavete, bilo je to samo u krugu bliskih prijatelja. Iako su pričali da će uskoro da naprave veliko venčanje o tome sada nema ni govora.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs