Sve je to za ljude

ONI SU PRIZNALI DA UŽIVAJU U SEKSU U TROJE: To je zanimljivo iskustvo... (FOTO)

Njima je u troje mnogo zabavnije i toga se ne stide

Ljubav
20:41h Autor:
ONI SU PRIZNALI DA UŽIVAJU U SEKSU U TROJE: To je zanimljivo iskustvo... (FOTO)
Foto: Profimedia

Paparaci su uhvatili Ritu Oru i njenog dečka Taika Vaititija (45) kako se "muvaju" sa glumicom Tesom Tomson (37) u Sidneju. Fotografije prikazuju njih troje koji se grle i ljube u jednom kafiću, nakon što su pili i šalili se...

To nas je podsetilo na priče o glumcima i pevačima koji su javno priznali da im je "u troje mnogo zabavnije".

Emili Atak (31) je priznala kako je mala seksualne odnose sa jednim bračnim parom: "Posle malo flertovanja i slanja poruka, on mi kaže da je oženjen, ali da je i njegova žena otvorena po tom pitanju, te da bi volela da me upozna. Za neke ljude to je crvena uzbuna, ali ja sam poput bika - crveno me izluđuje.

To je u početku bilo zanimljivo, ali onda su počeli da se zaljubljuju...

Želim da kažem da je sasvim ok pričati o tome, to je zastava kojom trenutno vijorim."

Rasel Brand (45) je sada miran i porodičan čovek, oženjen Laurom Brend, ali nekad, Rasel je divljao i to u troje ...

"Jednom smo drug i ja nekoliko puta spavali sa istom devojkom. Nije se to dobro završilo. Jednom je sperma slučajno završila na njegovoj nozi - nije mu se svidelo," ispričao je 2010. godine Rasel za časopis Roling Stons.

O braku sa Kejti Peri, Rasel je rekao: "Radi efikasnosti bile su dve žene. Lepo je imati seks sa više ljudi."

Mel B i njen tadašnji suprug Stefan Belafonte, navodno su još 2014. godine pitali Ritu Oru da im se pridruži u spavaćoj sobi, ali je ona odbila.

"Trojka je bila moja ideja, ali naravno moj tadašnji suprug je bio spreman na to, sve dok nije bilo drugih muškaraca. To su morale biti žene, što mi je odgovaralo jer ja volim žene. Uvek sam smatrala da su ženska tela mnogo lepša od muških. Mislim da nije sramota voleti seks. Nije sramota eksperimentisati, sve dok je dobrovoljno," rekla je Mel B.

Glumac Džejson Bigs (43) je u svojim memoarima opisao jedan od svojih rođendana, kada je njegova supruga Dženi angažovala eskort damu.

"Tri dana su u moj krevet dolazile tri dame. Recimo da nisma ispunio misiju do kraja. Moja supruga je to smatrala smešnim. Sedela je na krevetu, jela čips i smejala se. Možete da zamislite zašto mi nije baš sve išlo za rukom. Ali ni te "dame" se nisu baš složile sa mojom suprugom, pa se cela stvar raspala brzo," ispričao je glumac u svojoj biografiji.

Tajger Vuds je imao toliko seks skandala da to njegova karijera nije mogla da podnese. Sportista je bio uzoran suprug, sve dok se nisu počele javljati njegove mnogobrojne ljubavnice. Međutim, sve su tvrdile da je Tajger obožavao seks u troje.

Demi Mur je u svojim memoarima pričala o tome kako je njen bivši muž Ešton Kučer insistirao da u krevet pozovu treću osobu. Demi kaže da joj se to nije dopalo, te da je to razlog zašto se njihov brak raspao. Linije su se malo zamaglile....

Lejdi Gaga je stidljivo priznala jednom novinaru da je probala seks u troje, ali da ne želi o tome više da priča. Želi da to bude njena privatnost.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs