DEGUTANTNO

Demi Mur progovorila o "prljavštini" života sa bivšim suprugom: "Pristajala sam na bizarnosti, iako to nisam želela"!

Slavna glumica iznela je neke veoma gnusne detalje iz svog privatnog života, iz vremena kada je bila u braku sa kolegom Eštonom Kučerom.

Šuška se
Autor:
Foto: AP/Matt Sayles

Glumica Demi Mur (57) je sa kolegom Eštonom Kučerom (42) bila u braku od 2005. do 2013. godine. Nakon razvoda on je otišao na planinu kako bi se izborio sa emotivnom dramom. Navodno je nedelju dana bio udaljen od svih, ali je glumica napomenula da je ona morala da se bori sa posledica njegovog ponašanja u braku.

 

Demi nije skrivala da ju je muž varao ali je i otkrila da ju je bivši muž nagovarao na seks utroje, na šta je pristajala iako to nije istinski želela. "Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška".

 

Još jedna pikanterija iz njihovog intimnog života je da je Ešton od nje tražio da urinira po njemu. "Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa", rekla je nedavno Demi.

 

Glumica iza sebe ima brakove sa Brusom Vilisom sa kojim ima tri ćerke i Fredijem Murom. Ešton je oženjen Milom Kunis sa kojom je dobio ćerku i sina. 

(Stil.kurir.rs/B92)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...