"KAD IMAŠ 26 GODINA MOŽEŠ DA GLUMIŠ SREDNJOŠKOLKU, ALI NE I DA SE ZABAVLJAŠ SA DIKAPRIOM": Glavna šala na dodeli EMIJA

Ni ova dodela Emi nagrada nije prošla bez šale na račun Leonarda Dikaprija i njegovim raskidima sa devojkama kada napune 25 godina.

Celebrities
Autor:
"KAD IMAŠ 26 GODINA MOŽEŠ DA GLUMIŠ SREDNJOŠKOLKU, ALI NE I DA SE ZABAVLJAŠ SA DIKAPRIOM": Glavna šala na dodeli EMIJA
Leonardo DiKaprio ismejan na dodeli Emi nagrade, Foto: Profimedia

Na dodeli Emi nagrade, u ponedeljak, voditelj Kenan Tompson, našalio se na račun glumca Leonarda Dikaprija.

"Zendaja je upravo napunila 26", rekao je Tompson, pokazujući prema zvezdi "Euforije" koja je sedila napred u publici i nominovana je za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u HBO-ovoj seriji.

Kenan Tompson
foto: Profimedia/editorial images

"Zendaja je prošle nedelje napunila 26 godina, srećan rođendan. Te godine su čudno doba u Holivudu. Mislim dovoljno si mlada da igraš srednjoškolku, ali prestara da bi izlazila sa Leonardom DiKapriom", rekao je Kenan

Kako mediji prenose, 47-godišnji DiKaprio, koji se nije pojavio na dodeli Emi nagrada, ima istoriju zabavljanja sa poznatim ženama koje su mnogo mlađe od njega. Taj njegov postupak je izazvao nalet šala i mimova na društvenim mrežama. Mnoge takve šale, kada napunite 25 godina, to je period kada će se završiti Leonardov odnos sa ženama.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Leonardo DiKaprio i njegova bivša devojka Kamila Moreno, prekinuli su četvorogodišnju vezu nekoliko meseci nakon njenog rođendana, kada je napunila 25 godina.

Leonardo Dikaprio, Kamila Morone
foto: Profimedia

Od svih devojaka s kojima je Dikaprio bio, uključujući supermodele Žizel Bundšen, Bar Rafaeli i glumicu Blejk Lajvli, nijedna nije imala više od 25 godina u momentu kada su bile u vezi sa glumcem.

Marija Beregovoj
foto: Profimedia/editorial images

Slavni holivudski srcelomac je sada u vezi sa 25 godina mlađom Ukrajinkom Marijom Beregovojom, koja izgleda božanstveno.

Koliko će njihova veza trajati ostaje nam da pratimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs